- ХАХАХАХА! Ще видите не само меч способен да посича богове, не напротив, този път моето творение ще посече и самата нижка на реалността! ХАХАХА....
- Но за разлика от миналото, този път аз ще съм този, който ще го използва... ХАХАХАХАХАХАХА!
Болката от миналото на ковача и приликите между състоянието с близките на двамата мъже резонираше. Този резонанс го накара за момент да види в ръцете си меч, който още бе в процес на коване, искри отскачаха от нажежения метал, всичко около Зертариан гореше, но погледът му бе средоточен върху меча, който той "правеше".
В следващият момент той виждаше как е на бойно поле заобиколен от безброй мечове, a в ръката му същата катана, която ковеше по-рано и той замахна с новото си творение, разсичайки няколко демона събрали се пред него:
https://tenor.com/view/muramasa-fgo-fat ... f-19838091
- Да, най - накрая перфектното острие... - Изведнъж бe прекъснат от нейния глас:
- Мурамаса? - Той се обърна към женският глас, но видя само изпадналата в безсъзнание Юмико до него и че отново бе в колата, с която препускаше Руук през улиците на Токио. Познатият глас го бе върнал в реалността
- Какво ми става? - каза младежът поемайки си тежко въздух и най-накрая отпускайки тапицерията на седалката.
Надали това бяха последните му видения. Във всеки момент можеше да изпита някое друго, но въпреки всичко младежът събра куража си за следващото го изпитание.