Зала #2

Moderators: Shen Lee, Game Masters

Zertharian Natsuki
Member
Member
Character Name: Muramasa Zertharian
HP: 155/155
EN: 100/100
MP: 200/200

*Юмико, Татко, Мизуки... Ямамото семпай а сега и Томо... НЕ НЕ НЕ НЕ ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЪМ БЕЗСИЛЕН, ЗАЩО НЕ УЧИХ МАГИИ ОТ ТАТКО ПО РАНО. АААААА... Не има още едно нещо, което мога да опитам... Простете ми Татко... Мамо... Юмико... но само това остава да опитам!*
Зертариан не можеше нищо да прави, яростта накара кръвта му да кипи. Стискайки зъби в пристъп на ярост, в мига в който Руснакът завърши магията си и Зертариан бе освоноден, той пое въздух и събра сили и през зъби и започна да цитира финалната част от Тайзан Фукун ритуала. Той не помнеше почти нищо освен финалната част от магията, която бе малка част от пълно устно заклинание, завършвайки с това как изпълнителят предлага дарове на боговете за да изпълнят желанието му. В този случай той нямаше даровете, които бе подготвил, когато бе призовал мурамаса затова каза:
Около мага се появи магическа аура... Кръв бликаше като фонтан от раните му...
Image

- "Kamigami wa watashi no okurimono o uketotte kudasai - кръвта ми и тялото ми, душата ми и този стар ковач в мен." ЧУЙ МЕ ДЕМОН ДАВАМ ТЯЛОТО МИ НА ТЕБ ЗА ЕДИН ЧАС НА ДЕН В РАЗМЯНА НА СИЛА И ПОМОЩ! - Той каза това гледайки към демона на земята. Магът се опита да инвокира тайзан фукун по спомените му макар и силно бледи, с надеждата да сключи договор с демона. По време на заклинанието се концентрира напрягайки магията в себе си, макар и тя да беше под еквивалента на Hollow Casting и да му костваше кръв.
Безсилието и омразата го бяха тласнали към лудост, дори и да стреляше руснака по него нямаше намерение да спре стига да можеше да говори, независимо от болката.
Той отказа за пореден път да бъде безсилен наблюдател, надяваше се да не е закъснял и да постигне споразомение, не нямаше споразумение тук а лудостта на един мъж, който бе пълен провал цял живот, Като магьосник, ученик, приятел и син.
Image
Master Jubei, if you encounter God, God will be cut. If you encounter an evil spirit then it will be cut. This... this is I cant remember anymore Who am I? The Greatest Swordsmith Muramasa or the Magus Zertharian?
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

Зертариан вероятно не знаеше какво прави - всъщност той не беше на себе си на този етап. Но въпреки това хвърляше думи с потенциално магическо значение.
*Камбанен удар*
Внезапно момчето усети как през тялото му минава замайваща вълна.
*Камбанен удар*
Зертариан имаше чувството, че главата му ще се разцепи на две.
*Камбанен удар*
Зертариан започна да чувства загуба. Сякаш есенцията на душата му се разсипваше в космоса.
*Камбанен удар*
С единствено око, тъй като другото бе затворил от болка, Зертариън видя, че с Томо също се случва нещо нередно. Лицето й се раздвояваше като триизмерен филм наблюдаван без очила.
Image
*Камбанен удар*
*Камбанен удар*
Зертариан падна на четири крака.
*Камбанен удар*
- НЕЙНИЯТ ЖИВОТ ПРИКЛЮЧИ. НА ТЕБ НЕ ТИ ОСТАВА МНОГО. ВЪПРЕКИ ТОВА ИСКАШ ДА ГО СПОДЕЛИШ.
- ТАКА ДА БЪДЕ, НЕЧИСТОКРЪВНИ.
Зертариан губеше съзнание. Но преди да падне, той видя нещо напълно ясно. От малкия му пръст излизаше червена нишка, която продължаваше напред. Краят й обаче се губеше за размазаното му зрение.
Две минути по-късно Ямагучи се повдигна бавно от земята. Въпреки състоянието си успя да се насочи към Распутин със заплашителна стъпка.
- Не си прави труда - каза Распутин. Тялото му излъчваше смазващо силна магическа аура. - Би било много доблестно, самурай, но няма да спечелиш.
- Не смятам да използвам тази сила срещу Япония. Целите ми не лежат тук - усмивката на този мъж беше невероятно изнервяща по някаква причина. - Освен това прокудих не един, а два духа. Изглежда, че положих повече грижа за тези деца, отколкото който и да е от вас до момента.
Руснакът се обърна и напусна арената без да бъде обезпокоен от никого. По пътя подмина момче със снежнобяла коса, което бе паднало по лице на земята.

END_of_ARC

Image
Going beyond the horizon with a great speed
This is not the limit ~

Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

Aftermath
Зертариан:

Milestone Completed: Anti-personnel Exam (D-rank): 250XP
Milestone Completed: Anti-personnel Exam (C-rank): 500XP
Milestone Completed: ??? _GIRL_[IN]_DARKNESS_ (A-rank): 1000XP

Code: Select all

RP Check: +800XP
Общо: +2050XP.
Предишен опит: 4000, Ниво 9
Нов опит: 6050, Ниво 11
Получаваш +30 Точки Статистика, +2 Точки Умение, +10 Жизнени Точки.

Мико:

Milestone Completed: Anti-personnel Exam (C-rank): 500XP
Milestone Completed: Anti-personnel Exam (B-rank): 750XP

Code: Select all

RP Check: +1700XP
Общо: +2950XP.
Предишен опит: 12400, Ниво 16
Нов опит: 15350, Ниво 18

DEATH
&
REBIRTH

Предишен опит: 16350, Ниво 18
Нов опит: 7675, Ниво 12
Губиш: MMA #3, MMA #2,  60 точки статистика (30 Сила, 30 Ловкост), 50 Жизнени Точки, 10 Енергия, Клас(Полудемон) и всички свързани умения, Дясна ръка(главна)
Получаваш: 10 точки способност

Image
Going beyond the horizon with a great speed
This is not the limit ~

Locked

Return to “Магическа Арена”