Зертариан се върна на себе си, но не беше същият просто се изправи и каза на Кусанаги:
- Нямаме особено време има огромен шанс да си правят игра с нас в момента. Трябва да продължим към Киото веднага. - каза той хлъднокръвно гледайки Кусанаги със спокоен поглед макар и да стискаше прикрито зъбите си още в раздразнение.
Той реши да отклони гнева на партньора му от това, че бе тръгнал да бяга толкова засилено без да се обърне с леко изкривяване на истина:
- Нямах избор след като ме посече ми каза да бягам ако не искам твоята глава да падне. Предположих че ще е по добро решение вместо да разтопя неговото лице или на лешоядите му които се изтреляха към мен. - Натсуки се сети за забитата стрела в рамото му, след което докато чакаше реакция от кусанаги посегна към нея и внимателно прецени как да я извади и се зае с това.
*Ще се върна за тях след като събера нужната сила. Също така няма да е лошо да докладвам на полицията в Киото макар че тези безделни тъпанари нищо няма да сторят. Знаят само да затварят грешните хора и да им лепят глоби. Некадърници...*