Улиците

Центъра на Токио, където се намира сградата на правителството. Мястото е изпълнено с небостъргачи и търговски центрове.

Moderators: Shen Lee, Game Masters

Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

Опитът на Зертариан да завърже наметалото около ранената си ръка завърши неуспешно. Прорезът бе твърде голям, за да може да спре кървенето с толкова прост метод. В края на крайщата единствено опропасти наметалото си, сега подгизнало с кръв.
- Защо? За това, че живете щастливо и небрежно, забити в собствените си проблеми, сякаш ние и нашите страдания не съществуваме. Просто не е редно. - Юмико скочи от капака на колата на краката си върху асфалта и обхвана тялото си, сякаш действието й бе причинило болка. - Толкова слаби, че нещо толкова незначително може да ви навреди. Патетично.
Юмико се обърна и закуцука в посоката, която Регалиата трябваше да ги отведе по-рано.
- Ще идваш ли или? - момичето повиши тон безразличен към отговора на Зертариан. - Не смятам да изпусна тези фойерверки.

Оставащо време: 3:30
Зертариан Натсуки: -5 кръв.
Марсел: -5 кръв.

Image
Going beyond the horizon with a great speed
This is not the limit ~

Zertharian Natsuki
Member
Member
Character Name: Muramasa Zertharian
HP: 155/155
EN: 100/100
MP: 200/200

Зертариан беше изумен, че демонът обсебил Юмико не беше кръвожаден звяр воден от инстинкта си като предходните, макар и полицаят, който магьосникът затрупа да се бореше до последно за контрол. Това го накара да се замисли върху случващото се. Той се запъти към регалията, но през това време се провикна за последен път към "Юмико":
- СБЪРКАХ, МИСЛЕХ, ЧЕ СИ СЪЩЕСТВО, КОЕТО ЖИВЕЕ САМО ЗА РАЗРУХА, НО ЯВНО И ВИЕ ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ, КОЛКОТО И ДА МИ СЕ ИСКА НЕ МОГА ДА ТЕ ПОСЛЕДВАМ, НЕ И ПРЕДИ ДА ПОВИКАМ ЛИНЕЙКА ЗА ДВАМАТА МИ ДРУГАРИ В КОЛАТА, ДАЖЕ ПО ДЯВОЛИТЕ АЗ ЩЕ УМРА ОТ КРЪВОЗАГУБА ПРЕДИ ДА СТИГНЕМ ЦЕЛТА ТИ . НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАКВИ ПРОБЛЕМИ ИМАШ, НО БИХ СЕ РАДВАЛ НЯКОЙ ДЕН ДА ГИ ОБСЪДИМ НЕ НА БОЙНО ПОЛЕ, А НА НЯКОЯ МАСА, НО ДО ТОГАВА ЩЕ ТЕ ПОМОЛЯ ДА НЕ НАРАНЯВАШ ИЗЛИШНО ТЯЛОТО Й. - макар и искренно да викаше Зертариан, той знаеше, че думите му нямаше да намерят място в сърцето на демона. Спомни как призова Мурамаса за да открие перфектното оръжие и чрез него да господства над света осигурявайки мир. Спомни си и смъртта на Мизуки, събитията от този ден го накараха да види какъв мухлио е бил винаги, и как вместо да се промени за по-добро, бе останал на същото нуво. Заради грешките си днес загуби Юмико, но поне в сегашното си състояние можеше да спаси двамата мъже в колата ако още бяха живи. Той се обърна за последен по посока към момичето, но този път не крещеше и каза с нормален тон :
- Съжелявам Юмико, загубих правото да бъда твой рицар още онзи ден, когато Мизуки умря. Колкото и да те обичам аз се провалих. Ще работя искренно над уменията си и себе си за да стана по-добър човек. Не! По велик ковач и ще направя могъщи оръжия, но за правилните хора. Може да не ставам за рицар, но поне още има надежда за ковач, целящ да направи острие способно да разсече реалността.
Младежът захапа устните си в края на тази реплика. Силни притеснения го обзеха, явно макар и да се беше променил след случващото се в днешния ден, той не можеше да изкара момичето от сърцето си, колкото и да се опитваше. Той реши да изчака, който дойде пръв от подкрепленията - полиция и линейки или баща му и да ги помоли да спрат кръвоизлива му, след което той щеше да тръгне по следите на демона. Но за тази цел той събра всички сили да се бори да остане в съзнание до тогава, защото рано или късно кръвоизлива щеше да почне да му влияе.
Все пак явно макар и леко луд, той все още носеше старите си ценности за справеливост близко до сърцето си. Инцидента с Мурамаса не бе заличил освновните черти на характера му...все още...
Image
Master Jubei, if you encounter God, God will be cut. If you encounter an evil spirit then it will be cut. This... this is I cant remember anymore Who am I? The Greatest Swordsmith Muramasa or the Magus Zertharian?
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

В началото на речта на Зертариан Юмико продължи да крачи напред, но в края на крайщата спря за момент и се обърна към момчето, което стоеше над ранените си другари.
- Ха! - на лицето й се изписа снизходителна усмивка. - Както намериш за добре, слабак. Винаги мога да намеря други рицари. Няма значение кой ще бъде.
Момичето се извърна отново и продължи по пътя си. Малко преди Зертариан да я изгуби от поглед, тя засече с фигурата на някой, който дойде от противоположната посока и двамата спряха на място за момент. Няколко секунди по-късно и двамата продължиха по пътя си и се разминаха. Фигурата, която се приближи постепенно от хоризонта се изясни в образа на млад мъж препасал меч. Когато стигна на няколко крачки от Регалиата и осъзна сцената пред себе си, лицето му потъмня и той скъси разстоянието до шофьорското място само за секунда.
- Какво се е случило тук? - зададе той въпрос към неопределено лице. Провери пулса на Руук и напрежението му се отпусна - не особено, но от див леопард, който можеше да удари първото нещо, което се придвижи пред погледа му, аурата му се промени на тази на тигър дебнещ плячка - готов да удари във всеки момент, но с прецизност и самоконтрол.

Image

- Аракава Куин...
Внезапно Зертариан бе изненадан повече от познатия глас, който чу, отколкото от непознатия човек пред себе си. Това бе полицаят, който той затрупа с метални отломки по-рано. Окървавен, той правеше бавни крачки към Регалиата, сякаш се движеше само със силата на волята си.

Image

Новодошлият се усмихна леко, без да създава чувството за непочтителност.
- Успокой се, герой на справедливостта. Пътищата ни може да се пресекат отново, но днес няма да ни хвърлиш зад решетките.
Тези думи сякаш разгневиха полицая още повече, и ако тялото му не го спираше, би се опитал да спре "Куин" дори да костваше живота му.
- Леле, какво става тук!?
Отново познат глас стресна Зертариан, още по-познат и още повече. Отне му секунда или две за да осъзнае, че друга личност приближаваща се към Регалията, но този път от посока напречна на шосето, бе баща му. Фигурата на баща му, излъчваща покровителственост, която можеше да си спомни от детство, изглеждаше като най-голямата илюзия във вече абсурдната сцена.

Image

- Предупредих те, че времето ще е лошо днес, а ти не си си взел дори палто, камо ли чадър. Майка ти направо ще се побърка - Ясухито Натсуки поклати глава обхванал слепоочието си, сякаш вече бе получил главоболие от сцената, която си представяше.

Време до подкрепление: 0:00.
Зертариан: -5 кръв(кръвоизлив).
Марсел: -5 кръв(кръвоизлив).

Image
This is not the limit ~

Zertharian Natsuki
Member
Member

Когато Зертариан видя наближаването на препасалия меч мъж, се надяваше искренно да не е поредният враг, с който да кръстоса пътя си днес. Младежът наблюдваше внимателно как той провери пулса на Руук и разгърната случка пред него, която се описваше: Служител на реда, който го бе разсякъл като топъл хляб, Непознат другар на Руук и Баща му. Някак присъствието им заедно го караха да изпитва страх, за това което можеше да се разнищи тук. Младежът побърза да заговори пръв преди някой от тримата господа пред него да е направил, каквото и да било движение:
- Нямам много време, но ще разясня набързо, защото може всеки момент да припадна от кръвозагуба, но трябва да ви кажа на всеки нещо преди да избухне битка или по-лошо. - каза Зертариан с лека бързина на тона си, след което продължи:
- Господин Куин, аз и приятелите ми бяхме нападнати от мъж част от Илюминати, ваш другар Найт ни напъти към Руук за помощ, но се сблъскахме с полицая тук, който приничи катастрофата, след като Руук се опита да го избегне. Видях, че идвате от същата посока видяхте ли накъде се е запътило момичето с тъмна коса, тя е обладана от демон и е опасна! - обърна се с уважителен тон Зертариан към новодошлият.
- Otto-san! Радвам се да те видя, полицаят тук докосна Юмико, и беше обладан, останалото може да предположиш какво се случи. - уважително и бързо се обърна и към баща си.
- Трябва да я спася от демона, който се е появил от миазмата в нея, ако тя действа на свобода ще има много повече жертви и може самата Юмико да пострада. Знам, че съм прост младеж във вашите очи и сигурно думите ви звучат като детска игра, но ви моля да не избухва битка или поне някой ако може да помогне да спре кръвозагубата ми за да спра демона преди да има повече жертви.
След като приключи с възможно най-бързото си и разбирателно говорене, Зертариан се наведе леко и пое дълбоко въздух няколко пъти, личеше си, че днес беше на предела на силите си. Младежът обаче не можеше да си почива, не и докато имаше застрашени животи на невинни и на любимата му. Но в този случай трябваше да види следващия ход на тримата мъже.
Image
Master Jubei, if you encounter God, God will be cut. If you encounter an evil spirit then it will be cut. This... this is I cant remember anymore Who am I? The Greatest Swordsmith Muramasa or the Magus Zertharian?
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

- Илюминати? - попита Куин, обхващайки челюстта си, сякаш ровеше из паметта си.
- Не съм ги чувал - Ясухито Натсуки сви рамене. - Но по-важно... Зертариан, вземи се в ръце, да не си все още детенце?
Ясухито се обърна към Куин и направи уважителен поклон.
- Задължени сме към Фамилията ви, моля да предадете благодарностите ми на вашият Бос. Аз ще се погрижа за сина ми от тук нататък, така че не е нужно да се притеснявате за безопасността му повече.
- Радвам се да го чуя - каза Куин. - Трябва да се погрижа за моят служител преди навалицата да стигне до това място. Колкото до онова дете...
- Оставете на мен - каза Ясухито.
Бащата на Зертариан извади няколко лекуващи талисмана от палтото си и ги залепи на няколко места по тялото на Накамура, след което направи същото за Руук, преди да продължи към ранения полицай, който бе паднал безпомощно на асфалта и дишаше наистина тежко.
- Благодаря - каза Куин и пое тялото на Руук внимателно в ръце, след което напусна шосето и се запъти в посоката, от която бе пристигнал Ясухито.
Последният човек, за когото се погрижи Ясухито, бе собственият му син, поставяйки магически талисмани върху прореза в ръката му. До това време на мястото вече пристигаха полицейски коли и линейки.
- Да не си оглупял? Явно идеяте на Гьоте за развитие на младежта чрез самостоятелност не работят за японските тинейджъри - баща му обикновено говореше със шеговит тон, но когато бе сериозен, гласът му режеше като бръснач. - Ако онова момиче наистина е обладана от зъл дух, тогава не трябва да я доближаваш за собствена безопасност, камо ли да я спасяваш. Знаеш ли дори мудрата за Evil Power Expulsion? Колкото до нейният проблем - не очаквах, че ще вземеш Мейстер за Духовен Доктор, но мога да го приема, това е достойна професия. Ако изобщо те допуснем до Академията след всичко, което набърка.

Image
This is not the limit ~

Zertharian Natsuki
Member
Member

Зертариа не можеше да спори за пръв път бе съгласен за това колко глупаво бе постъпил, въпреки това преглътна срама си:
- Не мисля да ставам Духовен Доктор, а Магически Изследовател. Има оръжия, които трябва да сътворя за целите ми, но достатъчно по това. Нямаше изобщо да съм тук ако не бях видял по телевизията Юмико в кадър от новините. Самоучението наистина се бе отразило зле, но успях да удържа двама обладани полицай благодарение на умението, което научих в Киото от книгите на дядо. - обясни набързо Зертариан, отбягвайки малък детайл, че освен да научи Dragon Flash от книгите на дядо му и да направи ритуала, с който бе призовал Мурамаса, също така ги бе запалил до въглен, без да иска по време на действията му, но предпочиташе да остави това като своя тайна доколкото можеше поне за днес.
- В такъв случай какво мога да направя за Юмико, в момента е обладана и се е запътила за някъде, където да гледа фойерверките. За малко да умра няколко пъти в един ден. Не знам Otto-san объркан съм, мислех, че ако вложа достатъчно усилия щях да мога да я предпазя от бъдещи моменти като това, което се случи в Сайтама, но нещата ескалираха далеч извън контрола ми. Кажи ми как да постъпя искам да я спася, но не знам какво да правя в момента и въпреки раните ми отказвам, не не мога да седя с кръстени ръце докато онзи демон в нея обикаля на свобода.- каза Зертариан като погледна баща си за съвет, тъй като младежът беше объркан и не знаеше как можеше да спаси любимата си.
Image
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

- Един Магически Изследовател никога не щурмува безцелно в неясно формулиран проблем. Това, което прави е да търси отговор с уравновесен подход, и ако решението е отвъд силите му, той го оставя в ръцете на по-компетентни хора.
Ясухито Натсуки даде няколко секунди на сина си да осмисли това, което му казва, преди да продължи:
- Решението, което ти дадох е отговорът на проблема ти от гледната точка на Изследовател. Има два начина да се справиш с жертва на демонична атака. Можеш или да я спреш от това да нарани невинни като Екзорсист, или да се опиташ да й помогнеш като Доктор. Но, освен ако не го направиш - и докато не го направиш, трябва да я оставиш в ръцете на вещи Екзорсисти и Доктори.
Господин Натсуки прикрепи още един лекуващ талисман на тялото на сина си и сключи пръсти на ръката си в мудра за последен път. Зертариан усети пореден прилив на облекчение, след като още - последната част от изгарящата болка напусна рамото му. Въпреки това обаче тялото му все още си спомняше всичко, което бе понесло днес, заради което го налягаше тежка умора.
- Не мисли, че няма да използвам сила да те спра, ако наистина тръгнеш в момента - баща му се бе извърнал, след като приключи с лечението, но въпреки това излъчваше присъствие, което се извисяваше над Зертариан в съзнанието му. Сякаш той отново - все още - беше само дете спрямо него. - Имаш късмет, че си невредим до момента, а демонът в приятелката ти далеч не е единственият, който витае из града в момента.

Image

Image
This is not the limit ~

Zertharian Natsuki
Member
Member

Зертариан изслуша внимателно баща си, обмисляйки всяка негова дума и когато Натсуки старши приключи, младежът се обърна към него:
- Не очаквах да се стигне до тук. Когато я видях по телевизията в опасност, наистина формулирах план. Както виждаш взех, макар че това е не правилната дума, по-скоро откраднах твоят античен меч, защото моята магия се нуждае от оръжие за изпълнение и с всички сили тичах до нея. Но когато стигнах започнаха атаки от обладани хора, някакъв Илюминати, който ми препречи пътя и за финал демоничен полицаи. Планът ми беше да я заведа до някой полицейски екзорсист, но не всичко върви по план и се наложи импровизация. Ако не бяха хората на Куин онзи Илюминати можеше да й стори нещо. - младежът прекъсна за момент речта си. Обзе го страх ако онзи, с когото Найт се бе борил не бе единствен, не надали беше, но думите на баща му тежаха особено след като каза, че ще го спре ако тръгне след нея, но въпреки всичко, колкото и да осъзнаваше глупостта си, колкото и да искаше да се спре, той не можеше.
Той си спомни видението, което видя по-рано в колата, макар и да се объркваше и да го свързваше със себе си, все пак той дълбоко усещаше, че това бяха спомени на Мурамаса, макар и прост ковач той бе прекарал целият си живот само да кове оръжия, което бе впечатляващо за магьосника, но Зертариан видя, че той бе изпуснал един момент заради амбициите си. Младежът отказваше да допуска неговите грешки, той щеше да следва своите амбиции с мярка.
- Otto-san, знам, че постъпвам като ненормален човек, но когато ти се обадих за помощ, не беше за мен, а за нея. Загубих веднъж в миналото от Мизуки или за щастие оцелях благодарение на него, но съкратих живота си наполовина за да поставя началото ми на пътя към силата. Какъв герой на справедливостта очаквам да стана ако не мога да защитя любимата си или поне за нея бих захвърлил този идеал.
- Така че, колкото и луд да съм, колкото и да се сблъсквам със смъртта, не мога да я оставя. Не познавам някой магьосник, който да знае мудрата за Evil Power Expulsion, но затова ще те попитам знаеш ли къде мога да я намеря, ще направя всички усилия да я науча за няколко минути, колкото нелепо да звучи и ще излея колкото енергия ми остава за да прогоня демона от Юмико. Все пак макар и това - той посочи пострадалата му ръка заради ритуала, чрез който бе призовал Мурамаса. - Аз намирам своят път макар и на висока цена. Нямам намерения да те карам да ме спираш със сила ако кажеш не, тогава просто ще се прибера и ще дочакам денят за изпитите в академията и ще пробвам да се докажа там, но ако ми кажеш, къде да намеря мудрата, веднага ще опитам този път.
Младежът бе загубил най-добрият си приятел в миналото, но нямаше намерение да изгуби първата му приятелка и първата му любов, не и преди да разкрие чувствата си. Той помнеше как не искаше да се занимава с никого, но тя редовно го тормозеше в детството и не го оставяше на мира докато накрая сърцето му не се пречупи и го бе направил по-открит човек, а от там я бе приел за приятел и в течение на времето се бе влюбил в нея. Ако нещо се случеше с нея, това би променило пътят му за действие в бъдеще заедно с неговата същност
Image
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

- Намали тона - Зертариан все още виждаше само гърба на баща си.- Само глупак парадира с неведението си. Ако искаш учител, мога да бъда такъв. Но никоя магия не се учи за ден или два. И вероятно нищо, на което мога да те науча няма да я спаси в сегашното й състояние.
След кратка пауза Ясухито скръсти ръце и продължи:
- Тя е отвъд досега ти в момента.

Image
This is not the limit ~

Zertharian Natsuki
Member
Member

- Проклятие...- изруга тихо, стискайки зъби младежът заради безпомощността си. След което погледна баща към баща си и проговори:
- Добре, мога ли да те помоля да ме изпратиш до вкъщи, все пак града не е безопасен в момента, а и магическата ми енергия е на привършък. Трябва да се подготвя за изпита в академията и също така ти връщам меча, ще проверя в стаята ми дали имам нещо, с което да го заместя за да мога да практикувам магията ми докато се сдобия с по-добро оръжие. Извинявай, че го взех без позволение. Също така не е единственото, което взех. Имаше и бална маска, която трябва да е в джоба ми. Не исках да си показвам лицето, но да днес тотално се провалих.
Image
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

Ясухито най-накрая се обърна към сина си с физиономия, която подсказваше кофти последствия за сина му, но внезапно нещо отне вниманието му за миг - той погледна някъде към хоризонта зад Зертариан, след което въздъхна и лицето му омекна. Небесният Генерал посегна към вътрешната страна на палтото си извади талисман, който доближи до лицето си и активира с кратко заклинание назоваващо женско име. Талисманът хвръкна във въздуха и около него се формира буря от хартия, която след няколко секунди се концентрира в образа на млада жена по магически начин.

Image

- Трябва да свърша нещо преди това. Задължения на Небесен Генерал, нали разбираш. Но ти си достатъчно пребит и мокър. Спокойно, тя може да те предпази от нападатели почти толкова добре, колкото мен самия - на лицето му се изписа къса успокоителна усмивка, след което се обърна към хартиеният служител. - Авери, не спирайте, докато не стигнете до дома ни.
Ясухито тупна ободрително Зертариан по рамото преди да се размине с него.
- Кажи на Силбър, че вечерята трябва да е готова в осем. Мисля, че днес ми се яде селски пай.

---

Image
This is not the limit ~

Zertharian Natsuki
Member
Member

Зертариан кимна след което пое по пътя към дома си, заедно с Авери.
- Трябва да обмисля какво да правя за напред. Не мога да си позволя да отида на изпита за академията неподготвен, не и след днес. - мислеше младият магьосник.
Image
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

Зертариан се прибра пеш до вкъщи, придружен от магическия служителя на баща си. Не само домът му се намираше на двадесет минути разстояние, но в тази кризисна ситуация таксито не беше много надежден вариант. Единственият проблем, освен физическата и магическа умора, бе продължителният дъжд. В края на крайщата стигна дома си в около седем вечерта.

Зертариан: + Бронзов RP медал (1.25x Milestone XP)

Milestone Completed: ??? (B-rank): 750XP + 190XP.

Code: Select all

RP Check: +985XP
Общо: +1980XP.
Предишен опит: 0, Ниво 1.
Нов опит: 1980, Ниво 6
Получаваш +75 Точки Статистика, +5 Точки Умение, +25 Жизнени Точки.

Image
This is not the limit ~

Post Reply

Return to “Шинджуку”