Алхимична лаборатория

Kyouto Onmyoudou Academy

Moderators: Shen Lee, Game Masters

Zertharian Natsuki
Member
Member
Character Name: Muramasa Zertharian
HP: 155/155
EN: 100/100
MP: 200/200

Зертариан беше почти свикнал с това да изпитва болка, но това беше доста тежко дори за него. Би го сравнил с ударите които отне по ребрата, от жената на влака и самолетчетата на кукловода. Да определено като самолетчетата на кукловода по болните му ребра.
- Да, мисля че съм добр... ъгхххх - изпъшка от болка. след което добави - Ясно отвара от негативен характер.- и започна да записва случилото се в тетрадката си. Докато седеше на едно коляно и дишаше тежко.Също така се стремеше да следи, че никой не вижда записките му. Ударът от отварата наистина щеше да го забави и накара да страда безпощадно.
Image
Master Jubei, if you encounter God, God will be cut. If you encounter an evil spirit then it will be cut. This... this is I cant remember anymore Who am I? The Greatest Swordsmith Muramasa or the Magus Zertharian?
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

По време на тази суматоха, вратата се отвори и през нея влезе висок мъж във военна униформа. Мико можеше да го познава като своят потенциален екзекутор.

Image

- Хей, това ако не е Ямагучи-сан - каза злокобно квесторът. - Убиецът на демони, демонът за демоните!
- Дали сте му отвара за лудост? Това е много лоша комбинация - Ямагучи поклати глава, след което се обърна към кандидатите. - Аз съм вашия клиент за следващия рунд. Искам да купя отвара за мъдрост, отвара за бързина и отрова.
- Хей, хей - Ямагучи не е единствената звезда тук - квесторът повиши тон. - Истинският Изследовател трябва да се отдаде на науката, не да завърши като прост аптекар.
- Обявавам стипендии за публикуване на теории от тук нататък - Квесторът се изправи и вдигна показалец високо към тавана. - Всеки който изяви теория за истинската природа на някоя от съставките тук, ще получи една точка репутация. Това ще ви коства само едно рио. Но ако някой ви изпревари за теория и сте съгласни с нея, трябва да платите само едно рио на академията и едно рио на създателя й, за да я "подкрепите". Разбира се, ако не сте съгласни с теория, можете да я разобличите, като кажете един от елементите в природата, за които смятате че теорията греши. Ако кажа, че сте прави, ще спечелите две точки репутация и получавате шанс да публикувате своя собствена теория за този елемент, ако искате.
- Публикувайте или подкрепете две теории, за които се дава Степендия и ще бъдете възнаградени. Стипендията ще ви снабди с две рио и повишава оценката ви с една до две точки!
- Не на последно място! При публикуване или подкрепа на теория, трябва да заложите едни от пет печата, които ще ви дам сега. Един от тях е златен, и ще ви даде пет точки към крайната оценка, ако теорията е напълно вярна. Друг е сребърен и ще ви даде три точки, ако теорията е напълно вярна. Оставащите три печата са Огнен, Воден и Дървен. Ако поставите такъв печат върху собствената си, или пък чужда, теория, то вие казвате, че смятате че тази теория греши в дадения елемент. Например, ако Натсуки-сан публикува теория за природата на Перо от Гарван, и каже че то е съставено от Голям Ян Огън, Малко Ин Дърво и Голяма Ян Вода, а Томо-сан заложи тайно Огнен печат в негова подкрепа, при разкритие, че теорията греши и Огънят е малък, или пък е в Ин природа, то Томо-сан няма да загуби репутация затова, че е подкрепила грешна теория! Всеки заложил друг печат ще загуби пет точки репутация.
- И така, имате ли въпроси, преди да започнем следващата част от изпита?

Code: Select all

Отрова: Огнена негативна природа
Отвара за мъдрост: Водна положителна природа
Отвара за скорост: Дървена положителна природа

Image
Going beyond the horizon with a great speed
This is not the limit ~

Zertharian Natsuki
Member
Member

Зертариан изслуша внимателно, доколкото можеше от болките в корема и кимна удобрително, опита се да събере сили да каже нещо но само изохка от болка:
- Охххх. - но все пак събра сили. - Нали няма шанс квестора да ни убие или нападне в резултат от някой друг подлудяващ ефект? Оххххх... Или по лошо да ни дискфалифицират заради постъпка докато сме под ефекта на на отварата за лудост? - изръмжа отново той и се сви отново. Колкото да бе свикнал с болките, пак не можеше да се контролира.
*Вече имам подозрения за някои от съставките ми в тази отвара, която ме докара до това положение. Но зависи какво ще се падне в новата ми торба? *
Image
Master Jubei, if you encounter God, God will be cut. If you encounter an evil spirit then it will be cut. This... this is I cant remember anymore Who am I? The Greatest Swordsmith Muramasa or the Magus Zertharian?
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

Code: Select all

Събиране на съставки(максимум 2): Изберете от наличните съставки, или потърсете нова неизвестна съставка. Събирането на всяка съставка отнема едно действие.
Наличните съставки са:
Перо от Гарван
Перо от Гарван
Кожа от Змия
Мънисто от Тсукумогами
Зъб на Китсуне

Продаване на съставки(максимум 2): Една скрита съставка може да бъде продадена за едно рио. Първата продадена съставка отнема едно действие, втората две действия

Закупуване на артефакти(максимум 2): Първият закупен артефакт отнема едно действие, вторият две.
Достъпните артефакти са:
Роба на Респекта: Струва 4 рио, повишава оценката с 0 точки, магически ефект - всеки път, когато притежателят получи репутация, пой получава допълнителна точка репутация (eфектът й приключва преди края на изпита); многократна употреба

Продажба на отвара(максумум 2): Забъркайте една от отварите, които търси мистериозния купувач; Направете обещание за качество: перфектна отвара за 4 рио, правилен Ин или Ян аспект за 3 рио, неутрална за две рио, пълен боклук за едно рио; Ако направите по-добра отвара от обещаната, не получавате повече пари от обещаната сделка; ако направите по-лоша отвара от обещаната, не ви се плаща нищо; независимо от обещанието, ако продадете неутрална отвара или боклук, губите една точка репутация; няколко човека могат да се борят за една и съща отвара, като изяват с тайно действие намаление на нужната цена(например перфектна отвара за цена две монети)

Публикуване на теория(максумум 2): Публикувайте теория за точната природа на една съставка(силата на всеки един от трите елемента в нея и Ин или Ян природата на всеки от тях); заложете един от петте печата за теорията си. Първата теория отнема едно действие, втората две; Ако теорията за съставка вече е публикувана, тогава можете да подкрепите чужда теория, което ви позволява да се квалифицарате за стипендия, която търси природата на тази съставка; всяка публикувана теория възнаграждава една точка репутация
Стипендии се дават(веднъж) за:
Черупка на Каппа, Перо на гарван, Нокът от Некомата (две точки оценка, две рио)
Черупка на Каппа, Зъб на китсуне, Пепел от Акубозу (две точки оценка, две рио)
Мънисто от Тсукумогами, Рог от Они, Пепел от Акубозу (две точки оценка, две рио)
Нокът от Некомата, Кожа от Змия, Мънисто от Тсукумогами (две точки оценка, две рио)
Перо от Гарван, Кожа от Змия, Рог от Они, Зъб на Китсуне (една точка оценка, две рио)
За първа стипендия трябва да подкрепите или публикувате две от теориите търсени от стипендия; за следващите трябва да подкрепите или публикувате три от търсените

Изобличаване на теория(максимум 2): Изобличете чужда теори за съставка, като обявите Елемент, за който смятате че теорията греши; ако силата или Ин/Ян природата наистина е грешна, то получавате 2 репутация и можете да публикувате собствена теория за тази съставка, ако сте обявили действие за публикуване на теория този час; При успешно изобличена теория, получавате две точки репутация; При неуспех губите една точка репутация за това, че губите времето на останалите!

Тестване върху учителя(максимум 2): забъркайте и тествайте една отвара върху учителя. Забъркването на една отвара коства едно действие

Тестване върху себе си(максимум 2): забъркайте и тествайте една отвара върху себе си, рискувайке отрицателен ефект. Забъркването на една отвара коства едно действие.

Image
This is not the limit ~

Miko Zatsune
Member
Member
Character Name: Мико Затсуне
HP: 31/205
EN: 90/105
MP: 35/40

Безопасните действия които беше избрала Мико предния рунд се бяха отплатили. Въпреки че Уинри се беше съсредоточила доста в комбинирането на двете си съставки, тя успя да сътвори отвара за лудост, а това беше едно от най-лошите неща които можеше да даде на учителя. От този резултат Томо единствено можеше да си направи извадка, че синьото - даваше резултат лудост. Не беше напълно убедена обаче дали това беше така при всички случаи. Не знаеше също какви съставки беше използвала Уинри, Така че да ги отгатне беше извън нейната способност, след като самата тя не беше използвала нито една от въпросните съставки, тъй като Томо бе избрала да продаде своята една съставка за "Карта Отстъпка", която държеше при себе си.
Зертариън пък реши да тества върху себе си. Неговата течност беше сдобила червен цвят. Най-вероятно синьото беше от водна природа, а червеното от огнена, но пак, Мико нямаше как да знае дали това беше при всички вариации. Можеше например течността да бъде червена, но да има повече дърво вътре или нещо от сорта. Зертариън беше решил да избере "по-безопасния" вариант и да тества върху себе си. При него резултатът също беше отрицателна отвара - отрова. Тя беше малко притеснена за здравето на Зертариън който пое доста сериозно отровата, въпреки думите на квестора, че това не би му навредило, и почти щеше да отиде при него и да го докосне по рамото му, за да му окаже помощ, но се въздържа от това да го направи и остана на мястото си.
Квесторът въведе нови правила. Вече можеше да правиш теория, за да получиш стипендия ако тя беше вярна - или да подкрепиш/изобличиш теорията на някой. На този етап, Томо не можеше да си позволи да рискува да се възползва от тази нова стратегия, понеже отново - тя не беше забъркала и тествала все още, така че нямаше как да го направи.
Познато лице влезе в стаята обявявайки се като клиент и това беше екзекуторът на Томо. Въпреки че той имаше репутацията на някой който мразеше демони като Томо, характера му не беше такъв единствено спрямо тях, както изглеждаше. Първо нагруби всички с това че са дали отрова за лудост на учителя, после искаше три специфични отвари от тях. Ямагучи продължаваше да прави лошо впечатление на Томо и да я докарва до лудост без дори да е използвала отвара, камо ли ако беше използвала такава. Едно беше сигурно - едва ли би се вързала да продава на такъв като него, особено като имаше представа, че може би щеше да я използва върху такива които бяха натопени от системата за закона, както беше случая на Томо.
Действията на Томо за следващия рунд бяха следните:
-Ок. За втория си ход смятам да взема две специфични съставки от новите налични.
Изборът й щеше да й коства две действия. Въпросът беше какво щеше да направи с останалото си действие. Смяташе ли да ги тества? Изненадващо може би за всички, тя отново реши да не прави нищо рисково.
-С това ще приключа действията си за този ход. - след като обяви, че няма да предприема действие, като щеше да скръсти ръцете си и да остане мирно на станцията си. Томо щеше да наклони главата си настрани от новия клиент, затваряйки за миг очите си намръщено. Толкова ненавиждаше Ямагучи, че нямаше желание да го погледне в очите дори. Беше отвратена от появата му и мадар да не прикриваше този факт, тя не каза нищо лошо за него. Предполагаше, че сега разбираше как Кийоко се чувстваше за нея. По същия начин Томо не навиждаше последниците на възмездие, особено такива които убиваха демони. С разликата че Томо не смяташе да бъде толкова екстремна по случая понеже не разполагаше с нужните сили да отстои позицията си, освен ако не беше изпила отрова за лудост в следващия рунд и Ямагучи все още беше в стаята, тогава би било неясно дали щеше да му се случи нещо по-неприятно отколкото когато квестора получи отварата за лудост, дори и да не беше той човекът върху който биха могли да тестват.
Image
Zertharian Natsuki
Member
Member

Зертариан се замисли върху природата и стила да изпита след което се обърна към квестора с въпрос, подтискайки доколкото можеше болките в корема си:
-Ако целта е да разучаваме теорий и да печелим пари, тогава няма ли да е по-бързо да се обединим? Ако споделяме информацията помежду си може да открием много повече тайни и да направим по-големи проучвания. Да сигурно ще кажете, как ще изкараме пари или репутация тогава? Може да се разберем, макар, че според мен истинската цел е да усвоим съставките и да направим повече открития? Не е ли това целта на един изследовател? - попита той към изпитващия ги ръководител.
- А що се отнася до нас, защо да не си помагаме ако не е забранено? Не е казано, че само един от нас днес може да стане Магически Изследовател? Ако се обединим ще можем да правим повече проучвания. Ако се чудите дали може да ми се доверите, мога да разкрия съставките от отварата която ми докара тези болки. Що се отнася до Томо, дължа живота си на нея, така че ако тя е съгласна мога поне с нея да работя. - приключи речта си, след което изпъшка от болка. Ако квестора не сломеше тази негова идея, той се надяваше, че поне Томо би се съгласила. Това е сигурен начин да минат изпита стига някой да не лъже от тях останалите. Но той не очакваше това от спасителката на живота му. Най-малкото така можеше да й помогне да влезне с него в специалността, добър начин да й се отплати за помощта на влака.
Image
Miko Zatsune
Member
Member

След като Зертариън изяви своите виждания, Мико погледна към него, като лицето й върна отпуснатия си вид щом го направи. Тя не беше ядосана към него, въпреки че по-рано я гледаше така всякаш имаше ниско мнение за шансовете й, което я беше подразнило за миг, но въпреки това тя щеше да му даде шанс да се поправи.
-Не съм напълно съгласна. Ще ти обясня защо. Да кажем, че ти пуснеш теория за някоя съставка и аз те подкрепя, а аз нямам информация за нито една от тези съставки, както е в нашия случай. Ако теорията ти е грешна, и двамата ще получим лоша репутация, и евентуално ще се провалим. Така че ако те подкрепя трябва да знам или да се надявам, че проучванията ти да са точно попадение. - сред изреченото, Мико се подсмихна самодоволно.
-Но както квесторът каза още преди началото на изпита, тук нещата опират до риск, също. Бих те подкрепила, само защото ти имам доверие в момента, макар и да не съм тествала нито една от съставките. Все пак съм от типът хора които са склонни да поемат куршум за другарите си, даже това да ги повлече със тях. Да кажем че ти вярвам. Ако и двамата успеем, то тогава бихме могли да направим чудо.
Image
Zertharian Natsuki
Member
Member

Зертариан се усмихна, след което се обърна към квестора и проговори на всички в стаята:
- От самото начало знаем целта на изпита - Находчивост, Умения за решаване на проблеми, Внимание и Поемане на риск. Но това което не е казано е, че не можем да работим в екип. Репутацията и парите са просто една част за оценяването ни. Но никъде не е казано, че ако се обединим не можем да спечелим. Все пак Япония не е била обединена поради действията само на Ода Нобунага, но и заради неговите доверени генерали. Да той е бил пилона в целият процес, но не би се справил сам. - каза той уверено, след което се обърна към Томо:
- Томо ако аз, Ти, Уинри и Хитоми се обединим, има голям шанс да разберем състава на повечето вещества, от там може да поделим кой каква теория да публикува или коя теория да подкрепим. Така няма да има нужда да доказваме че някой греши ако заедно сме открили правилната природа. Предметите също можем да поделим по равно помежду си, ако те носят някаква оценка. Например Аз и Ти имаме вече предмет, което означава да оставим Уинри и Хитоми да купят следващите два. - завършвайки тази реч той обърна погледа си към Ямагучи-сан:
- Изглежда, че Ямагучи търси три отвари, това оставя един от нас назад, но Ямагучи не е единственият купувач и клиентите можем да поделим. Аз съм склонен да отсъпя своя ред и да дам на някоя от вас да търгува с него този ход, в знак на доверие и желание за взаимна кооперация. - след тези думи той се обърна към квестора за последен път:
- Господин Квесторе - баща ми, който беше магически изследовател ми каза Никога да не влизам в препятствие без план. Което трябва да е важно качество за един изследовател, но аз самия мисля, че той изпусна и друг важен фактор, а именно - Не влизай сам в препятствие без план... И без съдружници. Защото така той можеше да е още жив ако беше спазил това правило.
- Приключих, сега всичко зависи от отговора на квестора и от вашето мнение, драги съученици.
Image
Miko Zatsune
Member
Member

На Томо й стана ясно че Зертариън не беше от типът мъже който би публикувал теория, знаейки вече резултатът на някоя от съставките. Тя имаше различно мнение за него и беше сметнала че щеше да се жертва за отбора, но очевидно той имаше други планове.
-Виждам. - измърмори под носът си момичето, затваряйки очи за момент от разочарование.
-И все пак не съм напълно съгласна. - продължи тя със своето мнение, преди да си отвори очите, отново със спокойно изражение въпреки присъствието на Ямагучи в стаята:
-В нашия случай, само един от нас е способен да публикува теория този ход освен теб, и това е Уинри-сан. Не съм сигурна доколко Хиитоми"-кун" знае какво съдържат съставката, но не бих я отписвала, може би и тя знае нещо от записките които си води. Така че най-вероятно, само един от нас би могъл да търгува в момента, другите от нас трябва да събират ресурси за сега. Няма как да сме убедени на този етап че проучването което правим ще бъде на 100% вярно. За нещастие, може би е най-добре да пропуснем възможността да търгуваме с текущия клиент, така виждам нещата аз. Но ако толкова иска, може да се задържи за още един тур и тогава вече със сигурност ще разберем съставките на поне една от отварите, които иска.
Томо изказа тези думи със спокоен тон. Нямаше промяна когато визира търговеца въпреки в началото да беше ядосана от появата му. Томо забеляза че почти можеше да го изгони ако иска, но това не беше целта в момента. Тя щеше да завърши с това изречение към Зертариън, след което погледът й бе отправен към двете й най-добри приятелки.
-Разбира се, твърдението ми от по-рано си остава в сила. Ако някой от вас публикува теория, може би съм склонна да я потвърдя дори това да ми коства да загубя репутация в случай че теорията ви е грешна. Но както Зертариън-кун каза, може би е по-добра идея в момента да закупите последния предмет. Съмнявам се обаче, че може да вземете моята карта отстъпка, като опцията да споделяме предмети може би е нелегален ход. Но в случай че може, чувствайте се свободни да я използвайте. Но ако ви скъсат заради това, може да обвинявате Зертариан-кун за идеята.
Съвсем безцеремонално каза Томо. Разбира се ако някой трябваше да го отнесе, това трябваше да бъде Зертариън заради идеята която даде. Ако някой друг можеше да използва картата за отстъпка на Томо, тя нямаше да въздържи да си я даде, но нямаше да бъде отговорна за последствията и за това щеше да обвини Зертариън, ако този ход не беше позволен.
Image
Zertharian Natsuki
Member
Member

Зертариан се хвана с ръка между веждите и каза:
- Не ме разбра, ти също можеш да публикуваш теория ако споделим информацията и аз да те подкрепя. Например мога да ти кажа какво смесих и вече след като видя резултата можеш да предположиш какъв е състава на веществото. Нека не забравяме, че със сигурност има предостатъчно вещества за всички ни да публикуваме теория, а ако работим заедно шанса тя да е грешна може да се понижи почти негативно. Нямам интерес да лъжа никои. Предпочитам заедно да работим и да минем изпита отколкото да се крием като мишки един от друг. - той въздиша тежко.
- Що се отнася до споделянето на предмети може да си права, но поне можем да си помагаме за теорий и отварите. В момента ако Аз и Уинри разкрием какво се използвали може да предположим състава на поне 3 съставки и от там да рискуваме с това което да създадем и продадем на господин Ямагучи. Права си, че ако не сме сигурни е по-добре да пропуснем шанса за търговия. Но всичко това, което обсъдихме зависи от Квестора и от другите двама кандидати. - приключи той диалога си.
Image
Miko Zatsune
Member
Member

Томо издиша тежко. Тя се опитваше да вразуми другаря си, докато той си се придържаше към неговия начин. Явно не можеха да се разберат както трябва. Изрично беше предупредила Зертариън, че не може да пуска теория без да има информация за нея. Явно отровата която Зертариън изпи му действаше по-силно отколкото отварата за лудост която пое учителя.
-Както казах.... - раздразнено се провикна Томо, която изглеждаше така всякаш едвам се въздържаше от това да отиде при Зертариън и да го срита в коляното ако той продължаваше да й противоречи:
-В МОМЕНТА САМО ЕДНА ОТ НАС МОЖЕ ДА ПУСНЕ ТЕОРИЯ СЪС СИГУРНОСТ ПОНЕЖЕ СПОРЕД МЕН ЗНАЕ СЪСТАВКИТЕ И ТОВА Е УИНРИ! А и пускането на теория ти изисква действие. Нищо не е безплатно в този изпит. Именно за това ни възнаградиха с пари които да можем да ползваме за неща за които ни трябват като артифакти! Вместо да търсиш начин как да извиеш правилата, по-добре е да се научиш как да се възползваш от тях. Все още можем да работим в екип, но едно е да пуснеш теория за съставките, друго е да разказваш някакви теории на изуст! Дори да искаш да изобличиш чужда теория или да я подкрепиш, пак ти коства действие! В противен случай, само си губиш времето! Baka!
Image
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

Image

- Моля да се успокоите и двамата. Разбирате се толкова добре, че се надявам да не ви хванат да се вмъквате в стаите на другия през нощта, уа-ха-ха-ха-ха-ха ~
Квесторът каза тази шега, която намери за изключително забавна, с по-различен тон от преди малко. Вероятно това бе собствената му природа и отварата за лудост вече губеше ефекта си.
- Натсуки-кун, бихте ли отишли при учител по математика със същата молба? Всички да работите заедно по контролното? Сега си представете, какво би станало, ако някой получи отличие по алхимия само чрез помощта на приятелите си. Кой ще носи отговорност, ако той даде отрова вместо лекарство на някого в бъдеще?
- Имате шест часа да правите експерименти, публикувате теории и да наблюдавате същата работа от колегите си. Към края на изпита би трябвало да имате достатъчно материал за да направите поне някои дедукции.
- А сега, нека да са върнем върху изпита. Поред, Натсуки-кун, Хиитоми-сан и Томо-сан ще изберете дали да бъдете действате първи, втори, трети или четвърти през втория час от изпита. Като единствено изключение, сега ще ви раздам две произволни съставки в началото на този час.
- Слушам ви.

Shen Lee wrote:Всички участници получават 2 произволни съставки в началото на този час.

Image
This is not the limit ~

Zertharian Natsuki
Member
Member

Планът на Зертариан за взаимнопомощ се провали , което означава, че ще трябва да рискува всичко. Той не знаеше кое е по-лошо, факта, че липсваше разбираемост между него и Томо, което можеше да породи проблеми в бъдеще или провалът на теорията му. Въпреки всичко той се концентрира и замисли, опитвайки да игнорира шегата на квестора макар, че по веждите му се свиха от раздразнение. Той избра неговият ред да бъде:
- Този път мисля да съм пръв. - след като видя с какви съставки разполага той започна да мисли ходът си на действие. Щеше да се наложи да поеме големи рискове с надеждата да постигне целите си. Рискове, които щяха да се върнат за да го захапят в задника ако не се получеше поне едно от действията му. Най-големият му проблем сега бе липсата на пари, но поне магическото хаванче помагаше за съставките.
*Въпросът сега е как да действам, но поне като съм пръв на действие, последен казвам плановете си. Така мога да преценя как да действам спрямо момичетата около мен.* - той започна да мисли теория на риска, която да предприеме, стискайки зъби заради болката от отварата, която бе направил.
Image
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

- Ще поема втори ред - каза Хиитоми. Физиономията й излъчваше доста повече увереност от миналия час. Някой дори можеше да помисли, че единия ъгъл на устните й се усмихваше.

Image
This is not the limit ~

Miko Zatsune
Member
Member

Томо изгледа стъписано към учителя когато той направи шегата за нея и Зертариън."Наистина ли отровата за лудостта която изпи този учител изобщо е отминала?" - запита се тя на ум. Защото за нея не изглеждаше това да е случая макар че по външния му вид изглеждаше че вече беше свеж. Но наистина се съгласи с него че трябваше да се успокои и да се стегне.
-Тогава аз ще взема последния ред. - заяви Томо, затваряйки очите си за момент приемливо. Предния път беше избрала да пропусне действие, но може би този път имаше планове как да си използва всичките действия разумно. Вътрешно, Томо се зарадва че беше избрала да вземе още ресурси, като тя щеше да получи допълнително безплатни, които щеше да се убеди да използва максимално най-оптимално. Добър въпрос беше наистина дали Томо имаше някакъв план и си водеше точните записки, или щеше да разчита на късмет, но това щеше да си проличи в бъдеще. Едно беше сигурно и това беше че за момента тя беше заредена следващия рунд да дойде с нещо с което ще получи преднина, дори и да беше избрала да бъде последна на ход.
Image
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

XP Check

event/skip: Само Уинри получава Квалификация.

Image
This is not the limit ~

Post Reply

Return to “Магическа Академия”