От всичко, което той каза, Мико разбра че той търсеше някой, но дали търсеше нея или някой друг който смята за свой близък? Думите му звучаха по-объркано от колкото беше самата Мико. По лицето му имаше изписана засрамена усмивка, което означаваше, че се опитваше да скрие нещо, за което не искаше да признае. Затсуне не смяташе, че между тях двамата е имало нещо общо, освен че не бяха хора, така че по-скоро би се обзаложила че търси другиго. Защо беше сигурен, че Мико знаеше къде да намери "скъпият" за него човек? Дали е бил някой познат на Мико? Да не би Мико то-що да беше попаднала на улика, която имаше нещо свързано с нейния "инцидент"? Ако е така, то тогава тя трябваше да приеме неговото предложение, колкото и отчаяно да звучеше то.
-Сега като го спомена... - преди да си довърши мисълта, преобразувана в диалог, Мико се огледа и се помириса, погнусена от миризмата на одеждите, които носеше. По принцип нямаше нищо против, поне имаше някакво облекло, но както и да е, Мико направи това действие за да се престори, сякаш я засягаше. В което имаше известна доза истина.
-...Не бих отказала нови дрехи. - беше малко извън темата, но в следващият миг, Мико погледна към него сериозно, и продължи по същество.
-Предполагам, че ще се опитам да ти помогна. Не знам кой точно търсиш, но щом е толкова важен за теб, тази причина ми се струва достатъчно стойностна, за да заслужиш помощта ми.
-Сега като го спомена... - преди да си довърши мисълта, преобразувана в диалог, Мико се огледа и се помириса, погнусена от миризмата на одеждите, които носеше. По принцип нямаше нищо против, поне имаше някакво облекло, но както и да е, Мико направи това действие за да се престори, сякаш я засягаше. В което имаше известна доза истина.
-...Не бих отказала нови дрехи. - беше малко извън темата, но в следващият миг, Мико погледна към него сериозно, и продължи по същество.
-Предполагам, че ще се опитам да ти помогна. Не знам кой точно търсиш, но щом е толкова важен за теб, тази причина ми се струва достатъчно стойностна, за да заслужиш помощта ми.