Независимо бюро "Mystery LTD"

Това е със сигурност най-сбърканият окръг. Нещата, които се случват всеки ден тук, звучат като фантастика дори на онези, които живеят в един вече необикновен свят. Стойте далеч, ако искате да запазите здравият си разум, прекараното време тук е равностойно на диагноза.

Moderators: Shen Lee, Game Masters

Post Reply
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

Отвлекли са ваш близък, но полицията провлачва случая твърде дълго? Таласъм ви преследва и не сте спали спокойно от седмици? Водни Гоблини са откраднали колието на баба ви? И не можете да си позволите Мистичен Детектив?
Независимо бюро "Mystery LTD" е мястото, което ще реши вашия проблем. 20% отстъпка за първият ви случай,

(също така набираме Детективи и Ловци, кандидатите се приемат със CV-та)

Image
Going beyond the horizon with a great speed
This is not the limit ~

Lurissa Sanada
Member
Member
HP: 100
EN: 100
MP: 60

Алекс се бе лутал известно време в градът. Не бе видял нищо кой знае колко интересно в него , но той търсеше едно определено място , а именно бюрото Mystery Light Tower Defence (LTD (troll) ) Името бе леко странно , но какво да се прави... Hoooomans. Не след много лутане Алекс се отправи в правилната посока. Някакъв странник го бе насочил който си помислил ,че Алекс е при него за до убие. След известно време прекарано във вървене от порядъка на тридесет или може малко повече минути той видя една не много голяма сграда.. поне от страната от която той я гледаше ,но не видя врати през които се предполагаше,че трябваше да влезе вътре и да попита дали има някаква работа като за него която може да изпълни и да препечели някой друга жълтица. Доближи се достатъчно до сградата за да разбере,че това беше задната и част.Спря се и въздъхна поглеждайки нагоре към сградата която хвърляше сянка върху Алекс и мястото около него.

-Аз и моят късмет.. чудесно!

След тези негови думи той видя ,че има бърз начин да се качиш до горе и след това да скочи право долу. Така и реши да направи. Засили се и след това скочи върху перваза на един прозорец , след това последва скок върху климатика който за малко не се изкърти или поне така звучеше. Последваха още няколко скока и се озова на покрива на сградата. Огледа се , но нямаше абсолютно никой на покрива. Странно.. или може би не? Е както и да. Не му отне много време преди да скочи от покрива. След като наближи до земята той се сви на кълбо и се претаркули на земята за да убере излишното напрежение по цялото си тяло , а не само в краката защото това може да е фатално. Това бе един от начините да останеш жив след такова падане. Обърна се след това назад като вече видя вратите на самата сграда. Алекс се ухили до уши , а след това бавно започна да пристъпва напред към входа на сградата през който се предполагаше,че трябва да влезе.
Image]
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

Падането на Алекс от покрива на двуетажната сграда продължи около десет метра. Това беше височината близка до смъртоносната за човека, така че въпреки тренираността му в други физически области, Алекс почти си счупи краката при сблъсъка със земята и поради шока не извърши превъртането си правилно, като в края на крайщата завърши пребит по гръб. Явно Акробатиката не беше най-силната му страна.

Изправяйки се с усилия, той влезе през старомодната дървена врата на офиса, за да види човек над средната възраст зад бюрото на това, което явно служеше като рецепция. Той вдигна поглед над очилата си, оглеждайки пребитата нинджа.

- Помощ ли търсите? - попита той след кратко колебание.

Image
This is not the limit ~

Lurissa Sanada
Member
Member

След като Алекс отвори вратите и влезе вътре той огледа мястото преди погледът му да се спре върху старец който седеше зад бюро. Всъщност изглеждаше леко странно поне на Алекс така му изглеждаше. Имаше лоши срещи със старци в миналото. Гледаш ... старец ! И изведнъж почва да ти скача и да ти се мята все едно не е човек.... всъщност те не бяха хора де, но това си е друг въпрос.

-Какво търся ли? Ами.. не търся защита. По - скоро търся работа. Ако има такава , разбира се.
Image]
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

- А-а-ами... в момента търсим детективи и ловци. Но разбираш ли - не какви да е детективи или ловци - човекът сякаш каза това обяснение с надеждата да убеди Алекс, че е сбъркал мястото. - Ние се занимаваме със свръхестествени неща.

Image
This is not the limit ~

Lurissa Sanada
Member
Member

Когато Алекс чу това върху лицето му се появи една голяма усмивка. Погледна към старецът отново и с вдигната глава каза:

-Аз съм вашият човек.. човекът когото търсите. Преди съм работил като наемник за да убия създания като тези които преди малко споменахте. Демони , вампири , въркулаци и прочие. -направи кратка пауза и продължи. - Ако смятате ,че съм вашият човек можете да ме пратите на мисия или по - скоро поръчка която да извърша за бюрото. Като цяло нямам кой знае каква претенция каква ще е работата. Стига да е работа и да се заплаща добре , разбира се.
Image]
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

Номерът на човека да прогони пребитата нинджа не мина, но все пак нещо в него явно му хареса:

- Върколаци, вампири... И дори демони?

Image

- Аз съм Масару Хаджима, добре дошъл в бюро "Mystery LTD" - на лицето на човека зад бюрото беше изгряла усмивка. - Можеш да напишеш името си на тази плочка - той постави на края на бюрото си правоъгълна дървена плочка от тези, които хората закачаха върху списъка на стената, когато приключат работния си ден.

- Между другото - попита той, вдигайки поглед към Алекс. - Предполагам, че си Ловец... Не ми приличаш на Детектив.

Image
This is not the limit ~

Lurissa Sanada
Member
Member

Когато старецът подаде плочката към Алекс той я огледа доста добре. След това написа името си върху нея и я остави там където си беше без да я мърда на която и да е посока.

-Явно си виждал доста , старче. Няма да се учудя ако си на поне 200 или 300 години , не че изглеждаш стар де.. -оправда се Алекс - Да , ловец съм на вампири , но от време на време се занимавам и с други създания ако цената която ми предлагат е добра.
Image]
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

- Какво имаш предвид, аз съм само на 51 - каза Масару с намек за обида в тона си. - Във всеки случай, сега си на изпитателен срок, така че ще мине време докато видиш по-добри пари. Но и това, което ще получаваш не е малко, времето в което живеем е наистина тежко.

- Колкото до първата ти работа... ще е малко сложно за първи ден, но всъщност не знам какво щях да правя, ако не се беше появил. Виждаш ли, Детективът на агенцията ни се зае със задача преди три дни, но от тогава не съм чувал нищо - шефът въздъхна притеснено. - Задачата беше сравнително лесна - да проследи един млад престъпник-вампир, който притеснява децата в местно училище, и да се справи с него, по възможност. Такава малка риба не трябва да е нищо особено за теб, ако се сблъскаш с него по някаква причина. Но задачата ти с приоритет е да откриеш Ясуда. Бюрото няма да стигне далеч, ако останем без Детектив.

Image
This is not the limit ~

Lurissa Sanada
Member
Member

Алекс изслуша внимателно човекът за бюрото който говореше така спокойно. На човек да му се преиска да си полегне. Звучеше така все едно разказва приказва. .. Е както и да е да не се отплесваме от пейзажа. (just milking the post bro)

-Мисля ,че вече се досещам какво може да се е случило , но все пак не бива да се подценява врагът.

След тези думи Алекс се обърна с гръб към мъжът и излезе през вратата на улицата за да търси информация относно въпросният Ясуда.
Image]
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

- Чакай, дори не ти казах информацията за случая...

Но беше твърде късно, защото Алекс вече беше затворил вратата след себе си, взел само снимката на Ясуда. Господин Хаджима просто въздъхна отчаяно.

Image

Image
This is not the limit ~

Lurissa Sanada
Member
Member

След като Алекс чу,че има още информация за случая той се вмъкна отново вътре и застана на същото място където бе преди малко.

-Имате ли още информация за мен която да ми бъде от полза ? Нещо от сорта на.. къде се мотае ,какви умения има ако изобщо има , как се държи , как се облича , какво обича. Неща от този сорт. Всяка информация ще е от полза.
Image]
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

- Всъщност щях да ти кажа къде трябваше да извършва разследването си, но щом искаш да разбереш повече за него... - директорът изглежда беше затруднен от това поискване. - Предполагам, че можеш да го наречеш типа женкар. Създава впечатлението, че е доста лежерен, но умът му всъщност сече много остро. Ако има желанието, би могъл да работи в по-голяма агенция. В края на крайщата, не можеш да кажеш че не си върши работата. Определено е ценен актив на бюрото.

- Но както казвах, последният му случай беше в северната част на града. Учениците притеснявани от вампира са от гимназия Кенсоу. За съжаление не мога да ти кажа много повече, понеже информацията ни за целта беше малка по начало, но поне ще имаш представа откъде да започнеш търсенето.

Image
This is not the limit ~

Lurissa Sanada
Member
Member

Алекс се усмихна , но през маската едва ли това се пролича.. Добре де, може би малко.

-Благодаря ти старче. Ето ти номера ми - извади едно листче и го остави на бюрото зад което стоеше стареца. - Звънни ми ако има нещо.

След това отново се запъти бавно към входната врата , но по - бавно ,че току виж старецът се сетил за нещо.
Image]
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

Директорът остана сам и сякаш най-накрая започна да осмисля какво се беше случило в последния половин-един час.

Image
This is not the limit ~

Post Reply

Return to “Ward VIII”