Царствените улици

Moderators: Shen Lee, Game Masters

Post Reply
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

Image

Човек може да усети високата класа на всички допуснати до това място. Дори уличните чистачи не са случайни хора, но жителите, но мнозинството от жителите са част от елита, която парадира с произхода си, носейки шикозни кимона, слънчобрани или пък пушейки лули на цената на цяло жилище в друга част на Киото. Излишно е да се казва, че демоничните атаки никога не достигат тази част на града.

Image
Going beyond the horizon with a great speed
This is not the limit ~

Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

Зертариан бе успял да вкара себе си и приятеля си в елитния квартал на града с помощта на благородния си произход в комбинация с впечатлителната ножница на меча, който бе донесъл тук. Двама обикновени ученици иначе трудно щяха да оправдаят разходка на това място в учебно време. Чиновникът, който ги допусна обаче осведоми момчетата за определено затруднение пред тях.

"Това няма да е достатъчно, за да минете през Вътрешната порта. Ще ви е нужна аудиенция, но Заседанието вече е в течение."

- Дотук добре, но какво ще правим сега? - попита Накамура, оглеждайки с почуда престижните жители на чиито фон те двамата изпъкваха осезаемо.

Image
This is not the limit ~

Zertharian Natsuki
Member
Member
Character Name: Muramasa Zertharian
HP: 155/155
EN: 100/100
MP: 200/200

Зертариан се замисли, той знаеше досадната бюрокрация на аристократите и колко невъзможно е да издействат покана за да влезнат бързо освен ако:
- Слушай имам план който в най-лошия случай ще ни изритат за него от тук - Ще стигнем до портата и когато охраната дойде да ни провери документите просто следвай плана ми, ще те представя като мой пазач и ще пробвам да ползвам името на баща ми и постта който той държеше. Има около деведесет и девет процента шанс да ни изритат, но не виждам друго решение.- Казвайки това той се намръщи и си каза наум:
*Знам че това е неуважително към мъртвите но нямам други идей освен ако някой някак си не благоволи да ни пусне да влезнем.*
Наближавайки портата той няколко пъти обмисли какво ще каже и накрая бе готов с думите към охраната в мига в който го попитаха за аудиенция:
"Предвид рязката смъртта на баща ми - Генбу Натсуки Ятсухито , Аз Зертариан Натсуки съм тук да взема мястото му като патриарх на фамилия Натсуки и да присъствам от негово име на срещата. Също така нося спешни вести от Генерал Ямагучи. Трябва да говоря с другите висши представители - Спешно." - на последната дума той наблегна особенно. Също така бе готов да представи Накамура като неговия пазач, който се грижеше за сигурността му.
Image
Master Jubei, if you encounter God, God will be cut. If you encounter an evil spirit then it will be cut. This... this is I cant remember anymore Who am I? The Greatest Swordsmith Muramasa or the Magus Zertharian?
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

Image
This is not the limit ~

Post Reply

Return to “Имперския Двор”