Зертариан се замисли, той знаеше досадната бюрокрация на аристократите и колко невъзможно е да издействат покана за да влезнат бързо освен ако:
- Слушай имам план който в най-лошия случай ще ни изритат за него от тук - Ще стигнем до портата и когато охраната дойде да ни провери документите просто следвай плана ми, ще те представя като мой пазач и ще пробвам да ползвам името на баща ми и постта който той държеше. Има около деведесет и девет процента шанс да ни изритат, но не виждам друго решение.- Казвайки това той се намръщи и си каза наум:
*Знам че това е неуважително към мъртвите но нямам други идей освен ако някой някак си не благоволи да ни пусне да влезнем.*
Наближавайки портата той няколко пъти обмисли какво ще каже и накрая бе готов с думите към охраната в мига в който го попитаха за аудиенция:
"Предвид рязката смъртта на баща ми - Генбу Натсуки Ятсухито , Аз Зертариан Натсуки съм тук да взема мястото му като патриарх на фамилия Натсуки и да присъствам от негово име на срещата. Също така нося спешни вести от Генерал Ямагучи. Трябва да говоря с другите висши представители - Спешно." - на последната дума той наблегна особенно. Също така бе готов да представи Накамура като неговия пазач, който се грижеше за сигурността му.
Master Jubei, if you encounter God, God will be cut. If you encounter an evil spirit then it will be cut. This... this is I cant remember anymore Who am I? The Greatest Swordsmith Muramasa or the Magus Zertharian?