Снимка:

Име: Казуо ХатакеПрякор: Казу
Кодово име: ???
Възраст: 17
Клас: Aberrant
Описание:
Казуо носи внушително излъчване. Кестенявата му коса му е къса и заострена, а очите му са малки и обикновеният им цвят е кехлибарен. Обикновено носи отпусната риза с шпиц деколте и дълги ръкави. Върху нея носи камуфлажно зелено подкъсено яке с козина около яката. Също така носи тъмносини панталони, кафеви ботуши и черна лента около лявата си китка, която се забелязва, защото държи левия си ръкав навит до пълно скриване.
История: Ще ви разкажа една история. Не съм вашият типичен герой или дори анти-герой. Присъединих се към китайската мафия на 15. Не го направих, защото бях беден и не можех да си позволя на училище(въпреки, че и двете са вярни). Просто мразех родителите си, за това че ми се бяха паднали в този живот. Те са японци имигрирали тук от Манджурия по неизвестна за мен причина. Както можете да предположите, не са били посрещнати добре от новите им китайски съседи, в резултат на което семейството ни никога не е водило нормален живот. Баща ми едва успяваше да си намира работа като работник в склад, а майка ми кърпи чужди дрехи за жълти стотинки, когато не се занимава с домакинска работа вкъщи. Неспособността ми да уча с връстниците ми ме дразнеше не защото намирам училището за особено полезно - тригонометрията не ти трябва в живота - а защото ми беше отказано право, което се полага на всеки. В определен момент също така ми омръзнаха всекидневните боеве с хулиганите от квартала - въпреки, че печелих доста от тях. Просто трябваше да намеря начин да всявам респект, който не трябва да доказвам всеки ден.
Знам, че да се присъединя към китайската мафия може да ви прозвучи като глупав ход при повечето от онова, което споменах, но истината е, че те са идеалната среда за мен. Не дискриминират по раса или социална класа, единственото което искат е да им показваш резултати. Само месец по-късно, старите ми врагове от улицата не можеха да направят нищо повече от това да ме гледат с безсилна омраза, когато се разминавахме. Те са късметлиите всъщност. Научих на урок доста от нещастниците, които обичаха да започват боеве с мен, когато количеството беше на тяхна страна. Мисля, че можете да си представите страха на лицата им, когато се оказваха сами, след като "приятелите" им изведнъж отказаха да се забъркват в проблеми свързани с мафията. Дори инвалидизирах един-двама от онези типове.
Ще попитате дали се почувствах по-добре? Да, определено. Няма по-приятно чувство от отмъщението. Но не на последно място, харесвам чувството на независимост, което ми осигуряват новите приходи. Не съм имал нужда да се върна дори веднъж в старата порутена къща на нашите, която не мога да понасям. Сега основната ми цел е да се издигна в редиците на Организацията, тъй като това ще ми даде дори повече сила и влияние.
Характер:
Казуо е безочлив, импулсивен и нерядко - прибързан младеж, който показва уважение само към личности, с по-голяма сила и власт от него. Дори тогава мрази, когато техните решения взимат връх над неговите собствени. Затова неговата цел е да се издигне до върха, където абсолютната сила и власт ще са абсолютна свобода за него. Почти никога не проявява съчувствие или съжаление, тъй като е наистина егоцентричен. Въпреки това, дори като член на Организацията, не обича да убива жени и деца, защото не смята, че със силата трябва да се злоупотребява върху слабите по природа; всъщност той дори е готов да ги защити, ако такава ситуация се развие пред него. Това не означава, че е милостив при други обстоятелство обаче - ако някой посмее да се изпречи на пътя му, той би се отървал от него без да му мигне окото, стига да е по силите му.
Друга черта на Казуо е, че не обича гордостта му да бъде засягана, поради всичките години прекарани в унижение.
Липсата му на училищно образование не го прави глупав и причините невинаги да подхожда умно са гореспоменатите му отрицателни черти. Въпреки това, Организацията го смята за ефективен изпълнител.
Умение/Образование: Уличен бой-- Незадължителни --
Любима храна: Хамбургер
Любима група/изпълнител: Някаква японска рок група.
Кръвна група: B
Alignment: Chaotic Evil Chaotic Neutral
Способности:
Move Adopt: Способността да разбира и осъзнава бързо основите на боен стил или други физически движения моментално, докато ги наблюдава. Това му позволява да учи невероятно лесно физически умения от всякакъв тип, както и да предвижда движенията на противници по време на бой.