Дата: 16.10.X136
Влизайки в Бюрото за Обяви Зертариан се почуства все едно е у дома си. Имаше прилика на европейските старинни сгради по които баща му бе доста запален, даже не само сградите а всичко в Европейски стил. Магьосникът понякога се чудеше дали интересът на баща му не е бил твърде фанатичен на тази тема. Самият Натсуки младши харесваше и двата стила но не беше особено привързан към никой от тях. Магьосникът бе обхванат от малко носталгия по дома си, от който бе избягал през последните години. Мислите му бяха отправени другаде докато търсеше къде е прочутото табло с мисии за което ме чувал от своя бивш съквартирант.
- Сигурно ще трябва да се регистрирам, добре че си нося личните документи и доказателстово за Екзорсист от Магическата Академия. - каза той с нормален тон на глас докато пипаше чобовете си в опит да провери дали неговия портфейл е там.
Най-накрая той намери таблото и се загледа в обявите отново говорейки на себе си но този път по-тихо:
- Хммм Ранг С, Ранг А - това е лошо дано тази ситема не ми попречи да избера мисия. - погледа му бързо падна на възнагражденията, а по точно на мисията която носи 500 кредита награда.
- С това бих могъл да покрия глобата си и да платя на информатор на намеря Накамура. Проклятие! - изцъка недоволно. - Тази мисия е ранг А и иска да съм от Полицейскат агенция. Магьосник като мен сигурно не е нужен... Тццц. Но пък търговеца се нуждае... Yosh знам кое да избера. - Той взе мисията за Пазач на Търговеца и се запъти в опит да намери рецепцията и през това време подготви личната си карта и картата си от Киото Академия показваща че е екзорсист, изваждайки ги от портфейла му, той го изпусна на земята:
Портфейла на Зертариан бе подарък за десетия му рожден ден, баща му го бе взел някъде от Европа докато бе пътувал там. Отпред бе изобразен мъж държащ меч. Младежът винаги се бе възхищавал на изображението, но не бе разбрал значението на рицаря с пламтящите очи, въпреки това го намираше за интересен,
Докато се навеждаше да го вземе от земята, той си мислеше:
*Дали да не бях почнал с мисията за котката... Малко спокойствие нямаше да ми се отрази зле, но пък ми трябват бързи пари а време нямам.*