Пущинакът

Moderators: Shen Lee, Game Masters

Zertharian Natsuki
Member
Member
Character Name: Muramasa Zertharian
HP: 155/155
EN: 100/100
MP: 200/200

Зертариан каза бързо на Кусанаги:
- ЗАСАДА! - след което магьосника се опита да фокусира погледа си и бързо започна да оглежда обстановката в опит да забележи къде е скритият му противник.
С бърз поглед той започна да оглежа и подготви Rising Dragon Breath в отговор на нападателя му надявайки се да изпърли задника му с огън. Засега не подхвана да пипа стрелата, която бе забита, тъй като можеше да направи раната си по-лоша ако извадеше съкато стрелата. Това действие щеше да остави за следващите си ходове в тази битка.
Image
Master Jubei, if you encounter God, God will be cut. If you encounter an evil spirit then it will be cut. This... this is I cant remember anymore Who am I? The Greatest Swordsmith Muramasa or the Magus Zertharian?
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

- Ах, нещастници!

Кусанаги се обърна моментално и изтегли меча си от канията, оглеждайки се наоколо, очевидно несигурен откъде е дошла атаката. След секунда, той се запъти в общата посока, откъдето трябва да бе дошла стрелата, с острието повдигнато до нивото на ухото му, готов да посече първият знак на заплаха, който намери.

Нападателят не последва първата си атака, може би за да скрие присъствието си, което обаче обезсили Зертариан за този момент. Двамата бяха нападнати, след като излязоха на малко открито пространство между дърветата, което ги бе направило лесна цел, но в същото време той не можеше просто да мята огнени топки в произволни посоки. На няколко крачки от него, в обратна на посоката, от която бе дошла стрелата, от земята се подаваше скално образувание, но може би не бе достатъчно, за да може да се скрие напълно от погледа на стрелеца. Следващия му ход...

ДЖАФ

ДЖАФ

От лявата страна на Зертариан, измежду дърветата, изскочиха две непородисти кучета, които се запътиха настървено към него. Зертариан имаше време за реакция, но трябваше да мисли бързо, тъй като ги деляха под десет метра. Кусанаги спря за момент, обръщайки глава назад, което се превърна в почти фатална грешка. Измежду дърветата, профуча нова стрела, която почти разцепи главата му. За щастие тя мина между ухото му, откъдето бликна малка експлозия кръв.

Image
1 - Зертариан
2 - Кусанаги
3 - Куче #1
4 - Куче #2

Зар за атака (Предимство: Засада): 2d20002dL
Зар за щета (Стрела от засада): 1d20

Image
Going beyond the horizon with a great speed
This is not the limit ~

Zertharian Natsuki
Member
Member

Зертариан знаеше, че ако кучетата го настигнат щеше да вещае голяма неприятност, опита му с тези четириноги създания беше меко казано неприятен. Той реши, че ще трябва да изпърли едно от тях, но не можеше да остава открит заради опастността от стрелеца или стрелците, които го дебнеха. Плана му бе да опърли едното куче и да използва инерцията от атаката си да отсъпи назад и да се скрие зад някое дърво. Надяваше се Кусанаги да се справи сам с единия от нападателите докато той се погрижи за кучетата.
*Risin Dragon Breath* - пусна той по май-близкото го наближаващо псе и започна своето отегляне назад към най-близкото дърво извън открития периметър.
Зар за уцелване:

d20
Image
Master Jubei, if you encounter God, God will be cut. If you encounter an evil spirit then it will be cut. This... this is I cant remember anymore Who am I? The Greatest Swordsmith Muramasa or the Magus Zertharian?
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

Зертариан освободи огнен залп, който можеше да изпепели такъв вид цел, но напрежението в ситуацията вероятно се отрази на точността му и залпът подмиина кучето, забивайки се някъде измежду дърветата във фона. След това той обърна да бяга, скривайки се зад едно дърво в обкръжението, противоположно на опонентите му. Дано обаче имаше план, тъй като поглеждайки иззад прикритието си, той забеляза че двете кучета се разделят, готови да го нападнат от двете посоки като клещи. Тъй като те се бяха засилил към него с пълна сила, той щеше да се сблъска с тях всеки момент
Зертариан

AP: 7
  • Dash(-1)
  • Rising Dragon Breath(-6)
  • Turn Recovery(+6)

MP: 180
  • Rising Dragon Breath(-20)

Energy: 75
  • Dash(-5)

Image
This is not the limit ~

Zertharian Natsuki
Member
Member

*Изглежда нямам особен избор освен ако не заложа на защита, но тогава рискувам песовете да тръгнат за Кусанаги, а предпочитам той да се справи със стрелците... Така че... Време е за пържено кучешко. Мммм явно съм доста гладен защото бих го пробвал.* С тази мисъл магьосника удари кучето идващо му отдясно с Rising Dragon Breath и се подготви да посрещне атакта на второто куче в опит да отскочи от нея. Стига топката да изпържеше другото псе.

Rissing Dragon Breath зар за уцелване:
Зар за успешна атака: d20
Зар за щета: 2d20+18
Image
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

Червенокосият магьосник реши да посрещне заплахата лице в лице и се показа иззад дървото, точно докато завършваше заклинанието си, с длани сключени в жест изобразяващ портата, която освободи глава на дракон изградена от огнени пламъци. Огнената експлозия удари кучето точно в гърдите, отхвърляйки го назад, докато то квичеше.

Разбира се, това остави Зертариан отворен за атака от другата хрътка, която скочи и заключи челюстите си около дясното бедро на Зертариан. Те пробиха през панталониите, впивайки се в месото като стоманен капан.

Зертариан

HP: 137
  • Захапване в бедрото(-18)

• Turn Recovery(+6)

MP: 160
  • Dash(-5)

Зар за атака[Куче #1]: 1d20
Зар за щета[Куче #1]: 1d20

Image
This is not the limit ~

Zertharian Natsuki
Member
Member

*АХХХХХ мръсно псе.* Бесен от причинената болка Зертариан събра огнена енергия в ръката си за пореден залп, но този път срещу кучето което го бе захапало. Нещо му казваше, че не може да рискува и да остави тази измет да действа както си иска, макар и да искаше да довърши предишната си мишена. С насочена ръка към него той изрече тихо с гневен тон:
- Rising Dragon Breath. Гори в пламъците на омразата ми пес.. Това малко приключение определено караше магьосника да изпита огромно количество омраза макар и не достатъчно колкото главните му врагове.

d20
2d20+18
Image
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

Зертариан изгуби самообладание под напрежението на ситуацитя и освободи огнен залп към кучето захапало бедрото му. Подсъзнанието му обаче явно все пак разбираше какво прави, тъй като ръката му трепна и той освободи огнения залп на половин метър разстояние от себе си, вместо да изпепели собствения си крак, заедно с кучето, което го бе захапало. Това все пак бе твърде близко и вълната от горещ въздух и няколко огнени езика все пак обхванаха както заклинателя, така и кучето му. Животното изквича, пусна Зертариан от захапката си, дърпайки се назад за момент, но за разлика от своя другар, който след първия сблъсък с огнените сили на Зертариан избяга със свита опашка, този пес изръмжа през челюсти и скочи да захапе Зертариан, този път по дясната му ръка, раздирайки ръкава му и пробивайки през месо в процеса.

Кучето този път отпусна ръката на Зертариан след като я нарани, и направи маневра, с която изтича зад гърба му, при което магьосникът го изгуби за момент. Нима едно животно бе осъзнало опасността, която идва с това да си залепен за противник с такава разрушителна мощ?
Зертариан

HP: 97
  • Захапване в бедрото(-18)
  • Rising Dragon Breath(-22)

• Turn Recovery(+6)

MP: 140

Зар за атака[Куче #1]: 1d20
Зар за щета[Куче #1]: 1d20

Image
This is not the limit ~

Zertharian Natsuki
Member
Member

Зертариан обаче нямаше намерения да оставя псето, което се опитва да го изхитри и да го атакува отново и се концентрира да го локализира подготвящ отново огнен залп от безпощадна магия, той вече беше издразнен предостатъчно от кучетата и се готвеше направо да ги срухзка за обяд буквално и преносно. А що се отнася за господарите им ги чакаше също подобна съдба.
*Къде си малък помяр... Ах виждааам теее.* помисли си той, усмихвайки се като психопат преклещил невинна жертва в тъмна учичка, след което се подготви и се зае с поредната атака:
- Rising Dragon Breath

d20
Image
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

Кучето изръмжа за последен път към Зертариан с оголени зъби и се метна със скок към него, в опит да го събори на земята и да го приключи след това. Магьосникът обаче най-накрая влезе "в зоната" и освободи още една огнена глава на дракон, която този път бе изпълнена с перфектен тайминг, и изпепели кучето докато се намираше във въздуха. То изскимтя за последен път, след което безжизненото му овъглено тяло падна земята на два метра от убиеца му.

- Невероятно, невероятно!

Докаро Зертариан все още се окопитваше, ироничен глас на мъж на средна възраст го смрази. Мъжът беше висок, със слабовата но жилава физика. На лицето му имаше няколко различни белега, но това което може би го стресна повече, бе тялото на куче, което държеше в лявата си ръка. Този труп също беше изгорен, но това не бе причината за смъртта на животното. Всъщност, Зертариан може да види прободна рана в гърдите на кучето.

- Толкова млад, но вече си имаш чертите на убиец.

- Не-е-е-е-е-е - високият мъж се почеса по брадата замислен за момент, след което погледна Зертариан свойнически. - Всъщност ти вече си убивал. И, ако трябва да се обзаложа, доста студенокръвно.

Image

Зертариан

HP: 97

• Turn Recovery(+6)

MP: 120

Image
This is not the limit ~

Zertharian Natsuki
Member
Member

Погледа на магьосника стана мрачен при появата на мъжа срещу него, той предполагаше, че това е един от стрелците и бандитите, които ги бяха нападнали. Зертариан каза:
- Би се изненадал ако видиш нещата които съм видял за малкото ми време на този свят - или умираш или се адаптираш, а щом съм тук значи съм се адаптирал. Макар и магьосника да бе изпуснал основен фактор на късмет, но в този момент бе твърде ядосан за да го помисли. Единственото, което искаше е да убие мръсният лешояд, който бе забил стрелата в рамото му.
- Но кажи ми, ти ли си наглеца дръзнал да забие тази стрела в рамото ми? - казвайки това Зерариан причака отговор на новия му опонент, готов при най-малкия опит за движение да пусне Sudden Forest Spurt за да го имобилизира. Магьосника следеше внимателно опонента му готов ако тръгне по какъвто и да било начин към него или да го напада да пусне свойте корени.
Image
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

- Това е проблемът със страстните младежи - мъжът въздъхна и погледна със самоуверено предизвикателство магьосникът. - Имате стремежът и потенциала, но сте твърде праволинейни.

Дали беше монологът, предизвикателството в погледа му или някакво малко движение, Зертариан не можеше да каже, но той усети заплашителен натиск от опитния си противник и освободи атаката, която бе подготвил. Мъжът изглежда бе подготвен за това или дори по-лошо - бе планирал точно това развитие и младежът бе попаднал я неговия капан, тъй като той изтегли архаичен пистолет от вътрешен джоб на дрехата си натисна спусъка, още докато Зертариан вдигаше ръката с която щеше да направи знака нужен за заклинанието.
Ударът от куршума отблъсна ръката на Зертариан, заклинанието му констатирано преди дори да бъде изпълнено.

- Това, което искам да кажа, е че ви липсва всякаква дипломатичност.

Бандитът прибра пистолета си, гледайки Зертариан с разочарование.

- Исках да говорим за нещо друго, но ти си шибан глупак. Влизаш в чужда територия ганг-хо и първата ти мисъл, когато видиш лидера на бандата е как да го убиеш?

- Мислиш ли, че бих оцелял толкова дълго в тази професия, ако първият зелен заклинател може да ме хване неподготвен?

- Нека да ти кажа нещо, хлапе. Аз отговарям за 30 души. Ако някой като теб може да ми вземе главата, един от моите хора отдавна щеше да го е направил.

- От друга страна, ако са ми лоялни, какво ще направят тези 30 човека, когато пръснеш главата ми? А?

Зар за атака: 1d20

Зар за щета: 2d20
Зертариан

HP: 55
  • Arm Shot(-42)

AP: 9
  • Sudden Forest Spurt(-4)
  • Turn Recovery(+6)

MP: 120

Image
This is not the limit ~

Zertharian Natsuki
Member
Member

*Проклятие не успях да пусна магията на време, твърде много избързах с кучетата заради разгара на битката и не съм в особенна кондиция да довърша този куче син, колкото и да искам. Изглежда не иска да ме убие, защото можеше да го направи но не го. Ще трябва да го изиграя хитро, надявайки се, че Кусанаги е измислил нещо.*
- Добре признавам знам когато съм победен. - каза това дигайки ръце. След което продължи: - Предполагам, че има място за преговори или искаш нещо от мен щом не ме довърши веднага с тази атака. Надявам се не са пари защото ще останеш разочарован от това с какво разполагам.
*Просто трябва да оцелея този шибан сблъсък и да се върна в Токио за да преровя работната стая на баща ми отново, но този път по обстойно. Ако намеря следа как запечатам и част от силата на демоничния крал ще мога да се върна и да сгъна врата на този олигофрен.*
Магьосникът също така си помисли дали не ми могъл да разпали гората и да избяга в пламъците на хаоса, но бързо изостави идеята, след като видя колко влажна бе гората заради сезона. Пък и нямаше да стигне далеч с проклятието което бе установил, че лисичия йокай му бе метнал. Само би загинал в гората. Засега се надяваше Кусанаги да е жив и да успеят да избягат от тези идиоти. Макар и да бе тежко пребит някак бе свикнал с болката и постоянното състояние на агония, така че не му направи впечатление сегашната му кондиция освен, че трябваше да внимава, защото би грохнал дори и болката да не го спира особенно.
Image
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

- Ще бъда директен, тъй като ти самият изглеждаш този тип човек - мъжът извади сабята си и я доближи показно до гърлото си с предизвикателна усмивка. - Вие двамата сте облечени и екипирани добре. Ако трябва позная, не сте от местните провинциални общности.

- С други думи, идвате тук от "големия град". А хора като вас не обикалят толкова далеч от уюта на града, просто за да си направят излет.

- Вие сте изпратени тук с някаква мисия... най-вероятно от Наградното бюро. Тази горска пустош не съдържа нищо интересно за по-големите клечки от тях.

- Та въпросът ми е... - лидерът на бандитите погледна Зертариан със смразяващ кръвта поглед. - Каква точно е задачата ви? Коя е целта ви?

- Въпреки, че отговорът е от жизненоважно значение за вас, моля те не се опитвай да лъжеш. Знаеш какво казват за краставиците и краставичаря.

Image
This is not the limit ~

Zertharian Natsuki
Member
Member

Зертариан потръпна, но най-вече защото изпитваше гняв, че песовете и липсата на контрол върху магията му го бяха ранили. Куршумът също си изигра своят удар. Зертариан си помисли:
*Ако му кажа истината може да застраша селото или търговеца, но мамка му колкото и да не искам да го правя ако умра тук нищо няма да постигна. Пак ще доведа до гибелта на невинни... Гррррр. Така или иначе боговете са ми бесни и за това което планирам ще се пържа в ада по един или друг начин. Мога само да се опитам да се измъкна и да се върна и да заколя този нещастник. Хубаво нека бъде така.*
Натсуки въздиша и каза:
-Мога да предположа, че мислиш, че сигурно сме тук за награда за лов на бандити. Повярвай ми ако беше така не бих се навил да дойда. Не и само в дуо комбинация. Да прав си на мисия бях да ескортирам някакъв шибан търговец на посуди или както там се наричат - чаши, чайници до някакво село. По пътя бяхме нападнати от проръфани вагабонди, които се опитаха да ни оберат, но избяха не и преди да направят мизерия, която затрудни мисията ни. Както и да е след като стигнахме до селото решихме с другаря ми да ги навестим и да ги пребием или поне аз имах идеята да взема пистолета на единия от тях за да се опитам да го продам и да платя проклетата ми глоба на шибаната полиция. Плановете ми не включваха да се забърквам с организирана дружина от поне 30 или колкото каза, че сте там, а просто да разкарам куките от гърба ми преди пак да ме метнат отново в магическия пандиз. А честно казано не знам дали си бил в такова място, но повярвай достатъчно досадно е за да ме накара да направя дуел с полицията отколкото да се връщам там. - Белокосият младеж въздъхна и пое въздух отново преди да продължи:
- Накратко мисията бе само за ескорт, но се излакомих в опит да намеря достатъчно пари да си платя глобата и да сега съм в това скапано положение. Предполагам като те гледам, че сега сигурно ще ми кажеш, че пак ще ме заколиш, преди това мога ли да предложа някаква услуга от моя страна в замяна да не умирам тук. Имам сметки за уреждане с една съмнителна псевдо държавна институциа и има скрити политически агенти, които трябва да запаля за да си оправя сметките с тях.
Зертариан зачака в готовност със мрачен издрзнен и изпълнен с омраза поглед. Ако видеше, че бандита дига пистолета към него отново, той се подготви с един може би последен Sudden Forest Spurt насочен към ръката му в готовност да я стчупи или да блокира колкото можеше.
Image
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

- Интересно... Искаш да кажеш, че с приятелят ти искате да очистите шайка бандити, но ние не сме тази шайка.

Мъжът прибра сабята в каниата й и се разсмя искрено.

- Е, това не е ли просто абсурдно - бандитът погледна Зертариан насмешливо. - В същото време, ти вярвам напълно.

- Мога да се сетя за една шайка смешници, които биха били достатъчно глупави да ви нападнат без подготовка, както и вероятно нужното количество мъже да се справят с вас изобщо.

- За момент бях готов да те питам кой от пръстите на приятеля ти искаш да отрежа, за това че запрати меч по един от мойте хора, но това звучи просто интересно, за да спрем плановете ви, преди да видим как ще завършат.

- Всъщност знам точно една такава шайка в околието, която съвпада с това, което ми казваш. В интерес на истината мога дори да ви дам общото им местоположение, тъй като за мен би било просто удобно вие да се справите с тях вместо нас.

Трима човека изведоха Кусанаги измежду дърветата, където той се бе скрил по-рано, хванали го през рамената и един поставил лакът зад врата му.

- Та, какво ще кажеш? Искате ли да свършите тази услуга за нас? Разбира се, ако отново помиришем дори следа от вас в нашата територия, можете да се смятате за мъртви без второ предупреждение.

Image
This is not the limit ~

Zertharian Natsuki
Member
Member

Зертариан си пое въздух изпълнен с облекчение и каза:
- Да. Нямаме особен избор, а и колкото по-бързо приключим толкова по-скоро мога да се върна и да платя поне част от глобата ми. - казвайки това той добави след тези думи:
- Това може би ще ти прозвучи налудничево и извън мястото ми, но мога ли да взема трупа на кучето за да го изям. Не съм ял нищо, а и нямах пари да си купя храна за пътя. Така де няма да го ям суров или недоизпечен, ще го доизпека на лагерен огън. - каза магьосника със сериозен тон, макар и вътрешно да изпитваше погнуса, но нямаше избор. Трябваше да оцелее до Киото. След престоя му в затвора и случилото се досега нямаше избора на лукс или даже човешки права. Не той нямаше такова време вече. Не му оставаше дълго за това трябваше да заложи на хазартният му план за демоничният крал и удължаването на живота му. Поне докато спаси Юмико и осигури нейната безопастност. След това идваше отмъщението и след това ще е момента, когато ще се пържи в ада със свойте врагове.
Image
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

Искането на Зертариан създаде момент от около две секунди, в който всички наоколо притихнаха в изумление. Внезапно, Кусанаги явно осъзна нещо, което убягваше на магьосника с липса на боен усет. Той изрева и се опита да се освободи, но все пак бе приклещен от трима човека, които не бяха пълни слабаци. Вместо това те го хвърлиха на земята зад себе си и се втурнаха към Зертариан с извадени оръжия. Откъм дърветата, които ги заобикаляха се чуха звуци на други приближаващи хора. Преценката на Зертариан бе претоварена - може би щеше да успее да създаде дървена бариера около себе си, но това щеше да остави невъоръжен Кусанаги на произвола на съдбата. Можеше ли изобщо да напусне това море от дървета без негова помощ? А и колко време щеше да се крие зад бариерата? Докато припадне от умора? Докато някой я запали?

Той се бе намирал в ситуации на живот и смърти преди, но те бяха били толкова отвъд неговия нормален разум, че всъщност не беше способен да разбере сериозността на ситуацията по същия начин. В момента той усети, че нещата приключват тук заради очевидната логика на ситуацията - просто нямаше изход, в който дори само той можеше да се измъкне.

Внезапно лявото око на Зертариан бе заслепено от нещо, и той го прикри като естествено реакция. Две секунди по-късно той видя дланите си оцветени от кръв и замръзна.

- Успокойте се за момент, момчета - гласът на лидера проряза тишината, която се бе създала в моменат, когато Зертариан бе заслепен. - Не чухте ли, че направих предложение на тези индивиди? Няма много смисъл да ги убиваме тук. Макар, че започвам да се съмнявам, че имат нужния разум да се справят дори с Джизоу.

Последното изречение може би имаше хумористична цел, но никой от подопечените не се засмя. Един от тях се изплю. Дланите на другите все още пулсираха с желание да съсекат Зертариан.

По златната шума под краката на Зертариан започнаха да падат тежки капки кръв. Внезапно го удари пареща болка в бузата и когато той я опипа разбра какво се е случило. Върху лявата му буза се бе появил дълъг и дълъбок разрез. Когато се обърна към посоката, от която бе дошъл гласа на лидера той видя, че не намира вляво от него със сабя в дясната си ръка. Намесата му бе чудото, което бе предотвратило това ситуацията да се превърне в кървава баня.

- Плюйте си на петите - лидерът каза тези думи толкова тихо, че само Зертариан да ги чуе.

Image

Image
This is not the limit ~

Zertharian Natsuki
Member
Member

Шокът на Зертариан бе голям, не бе уверен какво да прави, не и със уменията и магийте които знаеше. Едно беше ясно дори и планът му да бе да намери начин да присвои част от демоничния крал на всяка цена за да удължи живота си. Щеше да отпие и от силата му в името на разрушение на престъпници като тези. Той просто бе искал да създаде по-безопасен свят за Юмико. Да бъде герой рамо до рамо с покойния му другар Мизуки. Не нямаше как. Силните властват. Баща му беше прав че трябва да се прекрачат граници в името на сигурността понякога. Не можеше да го вини за онзи документ, който бе намерил в миналото. Виждаше какъв е света, няма много време живот, време бе за една последна безрасъдна постъпка - да посегне към демоничната сила. Разреза го накара да изпита бурна емоция от гняв, омраза към света и към своята слабост. След тази случка вероятно щеше да спре да има безсънни нощи за първият му отнет живот, както и другите след това в случай на нещастие.
Погледа му докато напиваше, стичащата се кръв бе на мъж който изгаряше от кръвожадност, това не бе лъжа. За пръв път нямаше чуство за страх, а напротив искаше да превърне всичките бандити около него в каша от кръв, плът, месо и кости. Но той не можеше този вътрешен конфликт се изписа върху лицето му:

Image

Той не отдели никакво време и тръгна да бяга както каза бандита. През това време дори не отдели момент да погледне дали Кусанаги е след него. Надяваше се да е. Засега трябваше да се възползва от всяка секунда и да стигне жив до Киото а от там до Токио.
*Ха... ХАА...ХАХАХА. Ще убия всеки на пътя ми към силата от сега нататък. За момент в правенето ми на герой забравих, защо свърших Тайзан ритуалите. И че за да установя ред трябва да убивам... Много... Няма място за колебание или милост. Не няма да живея кратко. Ще удължа живота и силата си ако трябва да загърбя ЧОВЕЩИНАТА СИ.* - последните думи в ума му тежаха изпълнени с ярост.
Image
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

Зертариан напусна сцената с яростен марш. Абсорбиран до такава степен от отмъстителните си мисли, той дори не усети, че върви без посока... не че той можеше да намери лесно посоката си, под влиянието на лисичето проклятие.

- ...тски... Натсуки!

Най-накрая червенокосият магьосник, най-накрая превърнал се в злодей, или може би по-правилно - най-накрая свалил маската на истинското си аз, се върна в реалността. Той се обърна в посока на гласа, за да види приближаващ се юмрук, който се заби в лицето му и го свали на земята с достатъчна сила, че да се претърколи в шумата.

- Това е, закъдето ме накара да те гоня.

Кусанаги разтри ядосано кокалчетата на дясната си ръка. Мечът, който бе изгубил в битката по-рано, можеше да се забележи отново е канията му.

Image
This is not the limit ~

Post Reply

Return to “Япония”