Канари Ирезуми [Магьосник]

От тук може да създадете герой базиран по ваш вкус, и да създадете вашата история.....

Moderator: Game Masters

Post Reply
Kanari_Irezumi
Member
Member
Character Name: Канари Ирезуми
HP: 135/135
EN: 135
MP: 70

Име: Канари Ирезуми

Възраст: 25

Описание: 185 см, 75 кг, Черна средно дълга коса, Татуровка на двете ръце на рамото (изглеждат като падащи листа). Обикновено носи черен или бял tank shirt с широки рамене.

История:
Бе ветровит ден, когато всичко започна. Дядо ми ме взе за ръка и отведе до изоставеното имение. Имение без прозорци, полуразтопен камък, мръсен от сажди и студен. Валеше дъжд. Седнахме, на все още зелената поляна.
Затворих очи, както всеки друг път, и оставих виденията сами да ме поведат. Далеч, през студа, през дъжда, през вятъра. Останаха единствено листа, а сетне цветове - зелени, жълти, червени. Нормално. Кафяви, лилави, розови. Нормално. Бяло. Черно. Нор..
- Какво виждаш?
Започнах да разказвам. Нещо бе различно този път, защото не можех да спра. Опитвах се и се опитвах да спра, но единственото което се случваше бяха излизащите думи от устата ми.
След това явно съм припаднал.
Събудих се едва сутринта. Само дето не беше просто сутринта, ами сутринта след една година.

Изминаха години от "Покръстването" ми. Така де, не религиозно, ами магическо покръстване. Целта на ритуала е проста - кара тялото от малко да "привикне", да улесни използването на магия. Докато умът и душата се борят да оцелеят сред магическата пустош, друг магьосник обработва физическото ти тяло. В моето семейство обработката ставаше чрез изрисуване. Така получих първите си татуировки.
След това използването на магия се превърна в детска игра. Или поне използването на "моята си магия".
С братята и сестрите ми тренирахме усилено ден след ден. Но по онова време си мислехме, че всичко е просто игра.

Рядко се срещахме с обикновени хора. Всичките ни познати бяха магьосници, все стари фамилии. Обикновените хора не бяха като нас. Абе, ако трябва да съм честен, направо си ги презирахме. Но това бе нормално. Поне в нашите очи.
Това което все още не разбирах по онова време бе, че повечето магьосниците отдавна бяха преминали "на другата страна". Като деца не ни учеха на политика.
Доста изнендващо бе, когато една ветровита нощ в имението нахлу магическа полиция. Опитаха се да арестуват дядо ми. Голяма грешка. Осемдесет тела. Нито едно от нашите. Ала от този ден насетне нещата леко се промениха. Да се биеш сам срещу света не е лесно, затова сключихме примирие.
Или поне така си мислехме.
Три месеца по-късно избухна пожар. Тогава изгубих и една от сестрите си. Официално нямаше какво да се направи. Доста силни личности ни мразеха. "Част от примирието. Око за око." Разбира се и до ден днешен работя по въпроса. Война ще има. Остава единствено да разберем срещу кой.

Магия:
Листа. Татуровките ми могат да оживеят и мога да ги контролирам, да променям формата и свойствата им. Не е необходимо да използвам заклинания или движения за това освен ако не е изключително сложна форма на магията. Примерно мога да правя листата твърди и остри като кинжали. Или пък да се нося върху тях над земята. Мога да ги сглобявам като щит пред себе си. Или пък да маркирам някой с тях и да го проследвам. Мога и да изям някое от тях, като това би могло да ми даде повече физическа сили или пък да ме излекува до някаква степен. И така нататък.
Image
Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

Забележка: Добави изображение, което поне наподобява външния му вид, визуалният фактор е от значение в този форум.

Image
Going beyond the horizon with a great speed
This is not the limit ~

Shen Lee
Game Master
Game Master
HP:
EN:

Зар за талант:
1d10

Image
Going beyond the horizon with a great speed