Име: Алексей Левин
Прякор: N/A
Кодово име: N/A
Възраст: 22
Описание: 1,86м височина, естествено руса коса. Спортно елегантно облекло.
История:
Прякор: N/A
Кодово име: N/A
Възраст: 22
Описание: 1,86м височина, естествено руса коса. Спортно елегантно облекло.
История:
"Обратно, където започнахме."
- Батко, батко! Виж какво намерих!- Пак ли носиш боклуци, Алекс? Ей, това е истинска граната!- Хе-хе-хе - Алекс потри нос самодоволно.- Изобщо не е смешно - въздъхна брат му, разглеждайки гранатата. Моделът й беше изключително стар - нещо вероятно датиращо от преди стогодишната война. - Имаш късмет, че не е функционална.
След като погледът му прекоси града от издигнатата позиция, Алекс свали предпазните очила пред погледа си. Миризмата на фабрики, бензин, тютюн и барут. Странен начин да се върнеш в детството си, но вършеше работа за него. Филтрираният от климатика въздух на счетоводителският офис винаги бе създавал впечатлението за фалшивост.
- Какво се случва с хората, когато умрат?- Сигурен съм, че отиват на по-добро място.- Защо сме тук тогава? Ако има по-хубав свят дургаде, защо са били изпратени да страдат тук?- Не знам защо се случват повечето неща, но знам че родителите ни са имали много щастливи моменти тук. Те бяха усмихнати често. Мисля, че ние наистина ги правихме щастливи, Алекс.
Колко ли щеше да струва някой порутен офис? Имаше голям шанс да не успее да си го позволи въпреки, че спести каквото можа от заплатата си. Може би в началото щеше да приема клиенти в някоя хотелска стая. Или щеше да говори с тях в някое заведение.
- Дай ми гранатата ти.- За какво ти е? Тя не е функционална.- Ще ти дам важен урок - каза брат му и улови гранатата решително. - Тичай!Брат му, който все още бе много по-силен физически от него успя да го завърти на другата страна и да го тласне напред само с едно движение.- Не можеш да ги убиеш с тази граната. Тя не е функционална!Момчета едва си поемаше дъх от паника. Всяка стъпка бе неимоверно трудна, сякаш тялото му бе направено от олово.- Ей! Той държи граната! Не му позволявайте да се приближи!- Бягай Алекс!Алексей затвори очи и побягна с всички сили.
Най-ранната му памет бе от гражданската война в Русия. Но повечето му съзнателни преживявания в детството всъщност бяха от Хонг Конг, след като той и брат му пристигнаха тук като бежанци. Тук бе започнал да изкарва хляба си с труд за първи път. Тук брат му го беше научил на всичко, което знаеше. Градът не беше станал по-добро място в отсъствието му - може би бе дори по-лошо от преди. Но точно затова бе място, където много хора се нуждаят от помощ. Хора от всякакъв характер. Той щеше да отвори вратите на агенция, която изпълнява заявки от всякакъв характер. Място от което хората влизат да търсят помощ спокойни, и от което излизат с ведри лица.
Характер: Алексей е добър човек, който е винаги готов да помогне на онези изпаднали в беда. Смята, че целта не оправдава средствата, и въпреки че бизнесът му е в среда, където насилието е нормално, прибягва до жестокост, само когато е напълно неизбежно. Той е човек на действието, който не може да гледа проблем със скръстени ръце, дори когато това изглежда логично.
-- Незадължителни --
Любима храна: Пирожки
Любима група/изпълнител: ???
Кръвна група/Зодия: O/Телец
Умение/Образование: Счетоводител
Начално заклинание: Divination Circle(магия за проследяване на хора или животни, базирана на Фън Шуй)
Снимка: