Зертариан стигна доста задъхан, едва си пое въдух. За малко приключенията в житото и влака да му костват влизането в академията. Гледката която се разкри пред него го хвана леко неподготвен, настинката която имаше не помагаше особенно. Виждайки как куклата на момчето пред него се настърваваше да го изяде и как една плюшена играчка падна в краката му, Зертариан си помисли само едно:
*Проклятие, този е шикигами магьосник или по-точно майстор. Това означава че битката ми няма да е един срещу един, а един срещу поне двама или като ги гледам куклите му... Направо трима.* - Бързо овладявайки мислите си Натсуки каза:
- Съжелявам, *cough* *cough* - изкашля се заради болките в гърлото му, породени от леката настинка, след което продължи. - имах някой препятствия на Демоничния Влак. Хей, шикигами майстор, *cough* *cough* нищо лично, но ще използвам всичко, което имам. Трябва да влезна в тази академия на всяка цена. - казвайки това той застана по - встрани и надалеч от мечката, стараейки се да държи дистанция от нея и взе бойна поза с меча си, в готовност. Единствено чакаше старта на двубоя от учителя ръководител на изпита.
Планът на Магьосника беше сложен, изпълнен с опасности, но следваше думите на баща му, а именно - един изследовател не трябва да влиза сляпо без план. Натсуки бързо съствави такъв на базата на магиите и възможностите си - Щеше да тича към опонента си, използвайки действия да отбягва атаки, докато не стигне до него. Стигнеше ли кукловода, щеше да изчака атаката от него или куклите и да затвори себе си с шикигами майстора в Forest Husk. Веднъж вътре, щеше да му вкара удар с Dragon Flash или да се вкопчи в него и да го затисне в импровизиран ключ, подобно на кечист и да го повали на земята, като Зертариан да е под него. След което би го използвал като щит от пушечно месо против атаките на шикигамитата му или поне да затрудни оцелването му в мига, в който пробият щита. Докато не пробият щита той би се опитал да го задуши, колкото опонента му да изгуби съзнание.(тази стратегия Зертариан ще използва само ако прецени че няма как да приложи Dragon Flash тактиката вътре с двама им).
*Не е най - гениалната ми стратегия, но е перфектна за справянето с опонент като него. Искаше ми се само да бях научил някои бойни техники с меч, тогава щеше да е перфектен двубой... За мен.* - Усмихна се магът.